Βόλος: Νέο… κόλπο για να ξεγελάσουν ανυποψίαστους πολίτες- «Άσε με να μπω, να βάλω νερό!»

Απόπειρα απάτης σημειώνεται τις τελευταίες μέρες στον Βόλο, σύμφωνα με καταγγελίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το magnesianews, χθες μια γυναίκα πληροφορήθηκε από τη γιαγιά της που μένει στον Βόλο, ότι της χτύπησαν την πόρτα διαμερίσματος πολυκατοικίας, άνοιξε επειδή περίμενε κούριερ και διαπίστωσε ότι ήταν μια κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά και της είπε ότι μοιράζει διαφημιστικές παντόφλες.

«Η γιαγιά μου της είπε ότι δεν θέλει και πήγε να κλείσει την πόρτα αλλά η κοπέλα επέμενε και της ζήτησε να αφήσει τον σάκο μέσα στο σπίτι για να ψάξει τις παντόφλες». Η ηλικιωμένη της είπε να τον αφήσει στη σκάλα της πολυκατοικίας και έβγαλε τις παντόφλες όντως, αλλά ήταν τύπου ξενοδοχείου και χωρίς κάποια φίρμα επάνω και εκεί κατάλαβε ότι ήταν ίσως κάτι ύποπτο, καθώς εκείνη τη στιγμή πήγε και μια δεύτερη κοπέλα η οποία ήταν μαζί με την άλλη!

«Η δεύτερη ζήτησε από τη γιαγιά μου να μπει μέσα να βάλει νερό και όταν η γιαγιά μου αρνήθηκε, της ζήτησε της γεμίσει η ίδια το μπουκάλι, αλλά ευτυχώς η γιαγιά μου περίμενε κόσμο να την πάρουν από το σπίτι και τους είπε ”συγγνώμη αλλά εδώ και ώρα με έχουν πάρει τηλέφωνο και με περιμένουν κάτω να κατέβω” και φύγανε τρέχοντας από τις σκάλες», αναφέρει η γυναίκα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες