Βόλος: Στην φυλακή αυτοβούλως 58χρονος τοξικομανής γιατί δεν είχε που να μείνει

Στις φυλακές οδηγήθηκε αυτοβούλως ένας 58χρονος τοξοκομανής στον Βόλο, καθώς δεν είχε που να μείνει.

Οι φυλακές είναι η μόνη στέγη που μπορούσε να εξασφαλιστεί για έναν 58χρονο τοξικομανή, με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας, που καταδικάστηκε πριν λίγες ημέρες για την επίθεση με μαχαίρι στον γιο του.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news το δικαστήριο τον καταδίκασε για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, σε συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών, χρηματική ποινή 690 ευρώ, με αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ταυτόχρονα όμως το Δικαστήριο διέταξε τον κατηγορούμενο να μην πλησιάσει ξανά το σπίτι που μένει ο γιος του στη Ν. Ιωνία.

Δήλωσε πως δεν έχει που να μείνει και «φιλοξενήθηκε» στα κρατητήρια της αστυνομίας, ενώ οι έρευνες της στο οικογενειακό του περιβάλλον ώστε να φιλοξενηθεί από συγγενικό του πρόσωπο, ήταν άκαρπες.

Με ανακούφιση δέχτηκε την πρόταση της εισαγγελίας να περάσει τους υπόλοιπους τρεις μήνες της ζωής του φυλακή, στον Κορυδαλλό, εφόσον στον Βόλο δεν βρέθηκε δομή και η αδερφή του αρνήθηκε την φιλοξενία του. Το δικαστήριο που τον καταδίκασε την Τρίτη, ανακάλεσε την αναστολή και οδηγήθηκε στην φυλακή για να εκτίσει 3 μήνες από τους 30 μήνες στους οποίους καταδικάστηκε.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες