Υπόθεση Novartis: «Παγώνουν» οι ανακρίσεις – Σε καραντίνα ανακρίτρια και γραμματέας μετά την κατάθεση Καλογήρου

Σε 14ημερη προληπτική καραντίνα έχει τεθεί η ανακρίτρια της υπόθεσης της Novartis στον Άρειο Πάγο Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, όπως και η αρμόδια γραμματέας.
Και αυτό καθώς τόσο η κυρία Αλεβιζοπούλου όσο και η γραμματέας είχαν συναντήσει την περασμένη Τετάρτη σε επαφή με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος έχει νοσήσει από κορονοϊο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Ο κ. Καλογήρου είχε βρεθεί στο γραφείο της ανακρίτριας στον Άρειο Πάγο και είχε καταθέσει για την υπόθεση της Novartis, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η κυρία Αλεβιζοπούλου μετά την άσκηση δίωξης από τη Βουλή κατά του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Έτσι, μετά την εξέλιξη αυτή η ανάκριση που διεξάγονταν στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της Novartis «παγώνει» προσωρινά. Μάλιστα, από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες υπεδείχθη στην κυρία Αλεβιζοπούλου και την γραμματέα, πλέον της καραντίνας μετά την παρέλευση πενθημέρου να υποβληθούν σε τεστ για COVID-19.
Κατά συνέπεια, οι ανακρίσεις για την Novartis, αναστέλλονται προσωρινά και όπως αναστέλλονται και οι καταθέσεις των μαρτύρων που είχαν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες