Φρουζής: Μου ασκήθηκαν πιέσεις για να εμπλέξω πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση Novartis

Σημαντική κατάθεση στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή, ο οποίος διενεργεί την έρευνα για τις καταγγελόμενες παρεμβάσεις στην υπόθεση της Novartis, έδωσε σήμερα ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της φαρμακοβιομηχανίας Κων. Φρουζής.
Κατά πληροφορίες, ο κ. Φρουζής έκανε λόγο στην κατάθεσή του για πιέσεις που του ασκήθηκαν από τους εισαγγελείς Διαφθοράς προκειμένου να εμπλέξει πολιτικά πρόσωπα στο σκάνδαλο της Novartis.
Ειδικότερα, ο κ. Φρουζής φέρεται να κατέθεσε ενώπιον του κ. Ζαχαρή ότι είχε δύο άτυπες συναντήσεις στην εισαγγελία Διαφθοράς και κατά τη διάρκεια αυτών του ζητήθηκε, όπως φέρεται να είπε, να δώσει επιβαρυντικά στοιχεία για τα 10 πολιτικά πρόσωπα για τα οποία οι σχετικές δικογραφίες είχαν αποσταλεί στη Βουλή.
«Η διαδικασία και η κατάθεση είναι μυστική, από την αρχή το έχω σεβαστεί ευλαβικά. Είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια λάμπει ήδη» δήλωσε ο κ. Φρουζής μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του στον Άρειο Πάγο.
Στο πλαίσιο της έρευνας της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, αναμένεται να καταθέσει μάλιστα αύριο, συμπληρωματικά, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιω. Αγγελής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Αγγελής ζήτησε ο ίδιος να καταθέσει επικαλούμενος νεότερα στοιχεία που έχει στη διαθεσή του.

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες