Υπουργείο Ναυτιλίας: Εθελοντική αιμοδοσία στην ΑΕΝ Ασπροπύργου

Οι σπουδαστές, το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό καθώς και τα στελέχη Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για αύξηση των αποθεμάτων αίματος της χώρας.
Οι σπουδαστές και το προσωπικό του Λιμενικού της Ακαδημίας, έστειλαν μήνυμα ελπίδας με τη συμμετοχή τους στις εθελοντικές αιμοδοσίες, που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο της Ακαδημίας κατά τη διάρκεια του χειμερινού διδακτικού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.
Συγκεντρώθηκαν 467 μονάδες αίματος
Σε συνεργασία με τα τμήματα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» και του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», συγκεντρώθηκαν τετρακόσιες εξήντα επτά (467) μονάδες αίματος, συνεχίζοντας την παράδοση της Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου να είναι αρωγός στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών της χώρας μας. Σημειώνεται ότι οι αιμοδοσίες πραγματοποιήθηκαν με αυστηρή τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού SARS COV-19.
Η Διοίκηση της Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου και όσοι εργάστηκαν για το σκοπό αυτό απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για το μεγάλο δώρο ζωής που προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους, αλλά και με τη στάση τους, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες