213 βιαστές κυκλοφορούν ανάμεσά μας – Αλήτες κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία των τηλεφωνικών αριθμών

213 βιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι. Τρομακτικό. 213 οικογενειάρχες, εργαζόμενοι, «κύριοι», άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

213 λοιπόν άνδρες διαπιστώθηκε πως ήταν εν δυνάμει βιαστές μιας 12χρονης, αρκετοί από αυτούς την βίασαν σύμφωνα με τις αρχές, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα πρέπει άμεσα, σήμερα κιόλας να δοθεί στην δημοσιότητα η φωτογραφία του 52χρονου μαστροπού και βιαστή, έχουν περάσει 48 ώρες και ακόμη δεν έχει γίνει, για ποιον ακριβώς λόγο συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Παράλληλα θα πρέπει να γίνει άμεση ταυτοποίηση των 213 ατόμων που επικοινώνησαν με την 52χρονο για να βιάσουν και αυτοί έναντι 50 ευρώ την ανήλικη μέσα σε αμάξι, να εκτονώσουν τα ζωώδη ένστικτά τους πάνω σε ένα παιδικό κορμί. Πολλοί από αυτούς μάλιστα ενδέχεται να έχουν και οι ίδιοι παιδιά, για τέτοια κτήνη μιλάμε. Για τέτοια ανθρωπόμορφα κτήνη.

Και για να είμαστε ξεκάθαροι, θα πρέπει αύριο το πρωί ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης, να αυστηροποιήσει το νόμο, αύριο το πρωί, όχι κουβέντες στον αέρα και δήθεν προθέσεις.

Την ίδια ώρα, ακόμη ένας 63χρονος συνελήφθη για βιασμό δυο ανήλικων, 7 και 8 ετών, αδιανόητο, αποκρουστικό. Ούτε για αυτόν έχει υπάρξει ακόμη δημοσιοποίηση.

Μα καλά τι περιμένουν εισαγγελείς και αστυνομία; Δώστε τις φωτογραφίες τους στην δημοσιότητα, θα εμφανιστούν και άλλα παιδιά που μαγάρισαν αυτοί οι δυο βιαστές, να ξετυλιχτεί το κουβάρι της δράσης τους, να μην μείνει ούτε ένα αναπάντητο ερώτημα, να μην υπάρξει καμιά σκιά.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες