21.7 C
Athens
14.9 C
Thessaloniki
Σάββατο 4 Μαΐου 2024
More

    Αποκλειστικό VIDEO «Law and Order»: Η στιγμή που ο βομβιστής τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό στην Τεκτονική Στοά!


    Ο 61χρονος βομβιστής Ι. Λ. συνελήφθη σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου για την έκρηξη στην Τεκτονική Στοά στην Αχαρνών στις 13 Ιουλίου.

    Ο 61χρονος αυτοαποκαλείται «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» και επικαλείται το άρθρο 120, το οποίο όπως είπε «του δίνει το δικαίωμα να αυτενεργήσει».


    363348709 202971196078580 1224776123944281010 n 1 1

    Έξι ημέρες πριν τη σύλληψή του ο Ι. Λ., ο οποίος έχει και σελίδα στο facebook, είχε κάνει ανάρτηση στην οποία έγραφε με κεφαλαία:

    «Η ΜΑΣΟΝΙΑ KAI H ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.


    Η “ΕΚΔΙΚΗΣΗ” ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. .

    ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ».

    Παρέπεμπε δε σε ένα μπλογκ, στο οποίο εμφανίζεται πάλι ο ίδιος να απευθύνεται στους “εν Χριστώ αδελφούς”, τους οποίους υποτίθεται πως ενημερώνει για τη μασονία, ενώ τονίζει ότι έρχεται η πτώση της στην Ελλάδα και μοιραία αυτή θα συμπαρασύρει τη μασονία παγκοσμίως.

    Δείτε το αποκλειστικό VIDEO

    Το «Law and Order» εξασφάλισε αποκλειστικό VIDEO από την στιγμή που ο 61χρονος βομβιστής τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό στην Τεκτονική Στοά στην Αχαρνών:

    Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στο σπίτι του

    Παρουσία εισαγγελέα έγινε την Τρίτη έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα και σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ στην οικία του εντοπίστηκε παρασκευαστήριο εκρηκτικών

    υλών.

    Η δικογραφία είναι για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν TNT και ANFO, ενώ έχει ενημερωθεί και η αντιτρομοκρατική.

    Υπενθυμίζεται πως η έκρηξη είχε σημειωθεί στις 13 Ιουλίου, λίγο πριν τις 7 το πρωί. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο οποίο στο 112 στις 6:30, χωρίς όμως να γίνεται λόγος για τον χρόνο που θα εκραγεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.

    Υπήρξαν συνολικά δύο μηχανισμοί, ο πρώτος εξερράγη, ενώ στο δεύτερο δέμα έγινε ελεγχόμενη έκρηξη.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης είχε φωνάξει “γ@μ@ τη Μασονία σας”.

    Επιπλέον, ο ίδιος άνδρας είχε χτυπήσει το ειρηνοδικείο Κρωπίας με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στις 2 Μαρτίου και αποπειράθηκε να κάψει τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανατολικής Αττικής, πάλι στο Κορωπί, την ίδια ημέρα.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ