23.4 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 16 Μαΐου 2024
More

    Καρέ-καρέ η άγρια συμπλοκή οπαδών στην Κρήτη (βίντεο)



    Σκηνές πολέμου εκτυλίχθηκαν το βράδυ της 19ης Ιουλίου, όταν οπαδοί δύο ομάδων έδωσαν «ραντεβού» στα Καμίνια Ηρακλείου.

    Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε, πίσω από γήπεδο, μεταξύ 13 ατόμων, 7 οπαδών της μίας μεγάλης ομάδας του πρωταθλήματος και 6 ομάδας της Κρήτης. Σύμφωνα με το cretalive, οι νεαροί οπαδοί της μίας ομάδας ξεκίνησαν από την περιοχή των Πατελών και συγκεκριμένα από την πλατεία της Αγ. Άννας, με προκαθορισμένους μάλιστα ρόλους, κι επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και δύο μηχανές.


    Κινήθηκαν μέσα από το κέντρο του Ηρακλείου, σταμάτησαν για λίγο στην παραλιακή λεωφόρο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τα Καμίνια.

    Λίγο πριν τη συμπλοκή, οι οπαδοί της άλλης ομάδας προφανώς γνωρίζοντας για το «ραντεβού» – συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Αγ. Βαρβάρας στα Καμίνια και παρακολουθούσαν τα διερχόμενα οχήματα και τις δίκυκλες μοτοσικλέτες, αναμένοντας τους «αντίπαλους» οπαδούς.

    Μάλιστα, ένας από αυτούς οπαδούς της κρητικής ομάδας «περιπολούσε» την περιοχή με μοτοσικλέτα. Όταν οι άλλοι οπαδοί έφτασαν στην πλατεία σημειώθηκε άγρια συμπλοκή!

    Άλλο άτομο της άλλης ομάδας που «περιπολούσε» την περιοχή οδηγώντας αυτοκίνητο, δε συμμετείχε στα επεισόδια αλλά είχε ρόλο «επιτηρητή» και «καθοδηγητή» στο συμβάν, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, με γάντια στα χέρια ενεπλάκησαν στον καυγά με πολλή βία.


    Μάλιστα, δύο οπαδοί έφεραν πάνω τους μεταλλικούς λοστούς και ένας είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, ενώ ένας ακόμη πέταξε εναντίον των αντιπάλων έναν πυρσό.

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου οδηγήθηκαν στα ίχνη συνολικά 9 νεαρών, έξι της μίας ομάδας και τριών της κρητικής ομάδας, τους οποίους και ταυτοποίησαν, ενώ έγιναν δύο συλλήψεις.

    Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών.

    Βίντεο από τα άγρια επεισόδια οπαδών

    Πατήστε επάνω στο βίντεο για να μεταφερθείτε στο Instagram προκειμένου να δείτε την άγρια συμπλοκή οπαδών

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HooligansTV (+18) (@hooliganstv_official)

    Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα, σχετικά με περιστατικό συμπλοκής μεταξύ οπαδών αθλητικών ομάδων που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 19.07.2023 στο Ηράκλειο.

    Αναλυτικότερα, μετά από τη διενέργεια προανάκρισης και αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων της ανωτέρω υπηρεσίας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία εννέα (9) ατόμων οπαδών αθλητικών ομάδων ,τα οποία βραδινές ώρες της 19 -07-2023,συνεπλάκησαν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας κράνη, ρόπαλα και μεταλλικά αντικείμενα σε περιοχή του Ηρακλείου.

    Χθες (28.07.2023) πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες τους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα και κοντάρια , είδη ένδυσης και κράνη μοτοσικλετιστών σχετιζόμενα με την ερευνούμενη υπόθεση ενώ συνελήφθησαν 2 ημεδαποί.

    Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος συνολικά 9 ατόμων (8 ημεδαπών και 1 αλλοδαπού) για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συμπλοκής και παραβάσεις νομοθεσίας περί αθλητισμού, όπλων και βεγγαλικών και ειδών πυροτεχνίας.

    Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

    Πηγή: cretalive


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ