Ένωση Ν/Α: Ένα ακόμη «χτύπημα» στο εμπόριο ναρκωτικών από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης

Συγχαίρει η Ένωση Ν/Α τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, οι οποίοι συνέλαβαν δύο ημεδαπούς οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες για την δράση των δραστών και την Καθαρά Δευτέρα,  έπειτα από συντονισμένοι επιχείρηση, συνελήφθησαν οι δύο άνδρες για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Ν/Α

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, οι οποίοι σημείωσαν ακόμα ένα «χτύπημα» στο εμπόριο ναρκωτικών. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη σύλληψη δύο  ημεδαπών οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης είχαν περιέλθει, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πληροφορίες για τη δράση των ανωτέρω ατόμων.

Έτσι, την Καθαρά Δευτέρα 07/03/2022, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη οι δράστες, με την κατηγορία της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Ύστερα από έρευνα που διενήργησε ειδική ομάδα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 700 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, σακουλάκια για τη διακίνηση των ναρκωτικών, σημειωματάριο με τις πωλήσεις και τα χρηματικά ποσά. Επίσης, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών.

Ο συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εργάστηκαν με μεθοδικότητα, αξιοποιώντας το πληροφορικό τους δίκτυο, γεγονός που τους οδήγησε στη σύλληψη των δραστών. Με τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση που επέδειξαν, κατάφεραν ένα καίριο «χτύπημα» στη μάστιγα των ναρκωτικών.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες