23.6 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Πληροφορίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει ήδη αίτημα αποφυλάκισης


    Συνεχίζονται οι ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα, λίγες ώρες μετά την προσωρινή φυλάκισή της σε ειδικό χώρο στον Κορυδαλλό.

    Σύμφωνα με όσα γράφει το pelop.gr, oι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου έχουν πάρει την απόφαση να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης για την 33χρονη, ευελπιστώντας ότι θα γίνει δεκτό. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η είναι θέμα ωρών ή ολίγων ημερών για να υποβληθεί το αίτημα.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στην «Π», μετά τα στοιχεία του υπομνήματος ότι την ώρα που επήλθε ο θάνατος του παιδιού στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν ήταν στον θάλαμο η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, οι συνήγοροι υπεράσπισης διαπίστωσαν πως άρχισε να κάμπτεται η ανακρίτρια, σε σημείο τέτοιο, που όπως περιγράφεται στην «Π», στο τέλος ήταν σχεδόν βέβαιοι ότι δεν θα προφυλακιστεί η 33χρονη αλλά θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους! Όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και κρίθηκε προφυλακιστέα.

    Σε ειδικό κελί στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου

    Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση, προκειμένου να παρέχεται απόλυτη ασφάλεια, στις φυλακές Κορυδαλλού, κρατείται η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, το βράδυ της Δευτέρας.

    Η 33χρονη, μεταφέρθηκε γύρω στις 9:00 το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ συγκεντρωμένοι στο σημείο απειλούσαν να την λιντσάρουν και την αποδοκίμασαν. Ωστόσο τα μέτρα μεταγωγής από την Αστυνομία ήταν δρακόντεια και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Η 33χρονη οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης, βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για την 33χρονη, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί. Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών είναι ακόμα υπό διερεύνηση και η κατηγορούμενη πρέπει να είναι διαρκώς στην διάθεση των αρχών για συμπληρωματικές καταθέσεις αν χρειαστεί.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ