16.4 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Υπ. Ναυτιλίας: «Απαράδεκτα τα σχόλια των λιμενικών για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάϊν»


    Πηγές του Υπουργείου Ναυτιλίας χαρακτηρίζουν «απαράδεκτα» τα σχόλια συνδικαλιστών στελεχών του λιμενικού σώματος κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, αναφορικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά.

    «Πρόκειται για απαράδεκτες δηλώσεις και ατυχέστατους αστεϊσμούς που δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τα στελέχη γυναίκες και άνδρες του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής» ανέφεραν οι ίδιες πηγές.


    Το περιστατικό

    Eιρωνικά σχόλια και αστεία για την δολοφονία των Γλυκών Νερών με την θύμα την Καρολάιν, έκαναν άνδρες του λιμενικού κατά την διάρκεια του συμβουλίου τους ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος μέσω τηλεδιάσκεψης.

    Oπως ακούγεται στο βίντεο που δημοσιεύει το ereportaz.gr, οι λιμενικοί ειρωνεύονται και κάνουν «αστεία» σχετικά με την γυναικοκτονία. Ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Νοτίου Πελοποννήσου Σαράντος Καμβύσης ακούγεται να λέει «Εγώ σήμερα λέω της γυναίκας μου “κάτσε καλά μην πάρω πτυχίο πιλότου”. Κόκκαλο η γυναίκα», με τους υπόλοιπους να γελούν.


     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ