18.5 C
Athens
13.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Ηράκλειο: «Με χτυπούσαν με μανία, φώναζαν θα σε σκοτώσουμε» καταγγέλλει νεαρός που ξυλοκοπήθηκε


    Ένας 22χρονος μοτοσικλετιστής έζησε στιγμές τρόμου στο Ηράκλειο Κρήτης..

    Το περιστατικό ξεκινάει από όταν ο 22χρονος κινούνταν με τη μηχανή του, ταν ένα αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς μπροστά του. Κι αυτή ήταν μόνον η αρχή!

    Μετά από λίγα λεπτά, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 22χρονος από το Ηράκλειο, ξαφνικά ο οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε το τιμόνι προς τη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα να υπάρξει επαφή μεταξύ τους.

    Ξεκίνησαν να τον χτυπούν με μανία

    Ο 22χρονος μιλώντας στο Creta24.gr, είπε ότι δύο άτομα κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και ξεκίνησαν να τον χτυπούν με μανία. «Τουλάχιστον για πέντε λεπτά με πατούσαν στο κεφάλι, προσπάθησαν να με πνίξουν, φώναζαν θα σε σκοτώσουμε, δεν τους ήξερα. Ευτυχώς, ήρθαν άνθρωποι από τα γύρω μαγαζιά και τότε αυτοί το έβαλαν στα πόδια, έφυγαν».

    Μάλιστα υπογραμμίζει ότι «αν δεν φορούσα κράνος, θα με είχαν σκοτώσει.

    Έπειτα, θέλησε να ευχαριστήσει τους επιχειρηματίες που τον βοήθησαν, αφού, όπως λέει: «Δεν θα με άφηναν, θα με χτυπούσαν μέχρι να με σκοτώσουν», ενώ αποκάλυψε πως φοβάται να κυκλοφορήσει, πλέον, στον δρόμο.

    Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 19χρονος και έχει ταυτοποιηθεί ένας 35χρονος, γνωστός στις αρχές για παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν. Τα στοιχεία του τρίτου δράστη παραμένουν άγνωστα.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ