26.1 C
Athens
23.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Ολυμπιακός: Θα κινηθεί νομικά κατά του δράστη με την κροτίδα


    Μπορεί να βρέθηκε αυτός ο οποίος έριξε την κροτίδα στον αγώνα που είχε ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η υπόθεση δεν πρόκειται να κλείσει.

    Όπως έγινε γνωστό οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να κινηθούν και νομικά κατά του 21χρονου οπαδού που έριξε την κροτίδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που οι «πράσινοι» έφυγαν στ’ αποδυτήρια από τη στιγμή που ο Χουάνκαρ τόνιζε πως δεν μπορούσε να μείνει άλλο στον αγωνιστικό χώρο.

    Κάτι το οποίο σημαίνει πως το θέμα με τον 21χρονο θα έχει και συνέχεια, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα κινηθεί εναντίον του, πέρα από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει από την αθλητική βία.


    Θυμίζουμε την ανακοίνωση της αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό του δράστη:

    «Όπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η ΕΛΑΣ: Ταυτοποιήθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και αξιοποίηση πληροφοριών που παραχωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή από τη γηπεδούχο ομάδα, άτομο το οποίο προέβη σε ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 22 Οκτωβρίου 2023 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».


    Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, το πρωί και προσήχθη στην έδρα της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

    Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζακέτα, που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

    Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ