19.7 C
Athens
23.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής: «Καθαρό» το καλάσνικοφ των εκτελεστών στο Χαϊδάρι


    «Καθαρό» είναι το καλάσνικοφ, που χρησιμοποίησαν ο εκτελεστές στη δολοφονική επίθεση εναντίον του 49χρονου επιχειρηματία στο Χαϊδάρι, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.
    Επίσης διαπιστώθηκε ότι, οι τέσσερις βολίδες των 9 χιλιοστών, που βρέθηκαν σε μπαλκόνι και γκαραζόπορτα της περιοχής κοντά στο σημείο της δολοφονίας, ανήκουν στο περίστροφο αστυνομικού που πυροβόλησε.
    Οι «αδιάφθοροι» της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έχουν αναλάβει την έρευνα για την εμπλοκή των δύο αστυνομικών στο περιστατικό του μαφιόζικου χτυπήματος κατά του 49χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Μάλαμα χθες το πρωί.
    Οι ίδιοι οι αστυνομικοί, ισχυρίστηκαν στην κατάθεσή τους, ότι βρέθηκαν τυχαία στο συμβάν και ο ένας πυροβόλησε με τον εννιάρι πιστόλι για να προστατεύσει το θύμα.
    Ωστόσο τα επιχειρήματά τους δεν έχουν πείσει τους συναδέλφους τους στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ ερευνάται αν παράλληλα με την εργασία τους στην ΕΛ. ΑΣ. ήταν στη φύλαξη του 49χρονου επιχειρηματία. Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρέθηκαν 18 κάλυκες από Καλάσνικοφ και τέσσερις από το εννιάρι όπλο του αστυνομικού.
    Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο L&O, σχολίασαν ότι ο ακριβής ρόλος τους και οι… συμπτώσεις θα εξεταστούν.
    Σημειώνεται ότι ο ένας αστυνομικός υπηρετεί σε υπηρεσία του Αλλοδαπών, ενώ ο δεύτερος στην Υποδιεύθυνση Αθηνών.
    Βίντεο με τους δράστες της μαφιόζικης επίθεσης
    Οι δράστες της αιματηρής επίθεσης του 49χρονου επιχειρηματία στο Χαϊδάρι καταγράφηκαν σε βίντεο που παρουσίασε ο Ant1, από κάμερες ασφαλείας, να φεύγουν από το σημείο, στιγμές αφού είχαν γαζώσει με καλάσνικοφ τον πατέρα τριών παιδιών, μέσα στο εν κινήσει αυτοκίνητό του.
    Οι δύο πλεύρισαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και τον πυροβόλησαν από τη μεριά του συνοδηγού, τη στιγμή που εκείνος θα έκανε αναστροφή στη λεωφόρο Αθηνών. Αμέσως μετά διέφυγαν.
    Μέσα στο αυτοκίνητο πέραν του θύματος βρισκόταν και ο σκύλος του.
    Οι αστυνομικοί «βλέπουν» πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου ως το πιθανότερο σενάριο, όμως τα κίνητρα της μαφιόζικης εκτέλεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα.
    Διαβάστε επίσης: Χαϊδάρι: Που στρέφονται οι έρευνες – Ποια η εμπλοκή των αστυνομικών – Βίντεο με τους δράστες της μαφιόζικης επίθεσης



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ