18.7 C
Athens
19.5 C
Thessaloniki
Τρίτη 30 Απριλίου 2024
More

    Ο 27χρονος παρέσυρε με το αμάξι την Αμερικανίδα και μετά την έπνιξε! – Ποια σενάρια εξετάζει η ΕΛΑΣ


    Άδικο και φρικτό θάνατο βρήκε, όπως όλα δείχνουν, η 60χρονη βιολόγος Σούζαν Ύτον, που φέρεται να δολοφονήθηκε από έναν 27χρονο πατέρα δύο παιδιών.
    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο 27χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την γυναίκα, ενώ εκείνη έκανε πεζοπορία, με σκοπό να την ακινητοποιήσει. Στην συνέχεια την έβαλε στο αμάξι και την οδήγησε στο παλιό πολυβολείο και άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, την χτύπησε και την έπνιξε.
    Τα ενδεχόμενα που εξετάζει η αστυνομία είναι δύο: Το πρώτο θέλει τον 27χρονο να παρασύρει την βιολόγο και ενώ είναι τραυματισμένη, αντί να τη βοηθήσει, να την σκοτώνει για να κρύψει το γεγονός. Το δεύτερο, θέλει το δράστη να την χτυπάει με σκοπό να την ακινητοποιήσει και στην συνέχεια να τη μεταφέρει στο πολυβολείο, όπου την βίασε.
    Εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα να αντιστάθηκε, με το δράστη να τη χτυπάει και στη συνέχεια να της προκαλεί ασφυκτικό θάνατο, κλείνοντάς τη μύτη και στόμα.
    Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής που ανέλαβαν την ευθύνη των ερευνών, έφτασαν στα ίχνη του κάνοντας σάρωση των τηλεφωνικών επικοινωνιών και τις κάμερες που υπάρχουν κατά μήκος του δρόμου.
    Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε και συνεργό.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ