21 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024
More

    Άφαντος ο παλαιοχριστιανός που άρπαξε το παιδί του από το «Αλεξάνδρα» και εξαφανίστηκε – Συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι


    Άφαντος παραμένει ο 45χρονος παλαιοχριστιανός ο οποίος «μπούκαρε» στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε.

    Το απόγευμα της Τρίτης (24/9) σήμανε «συναγερμός» στις Αρχές, καθώς ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός, Μανώλης, εισέβαλε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου είχε μεταφερθεί το νεογέννητο παιδί του και η γυναίκα του, τους πήρε και αποχώρησαν με ταξί.

    Πρόκειται για τον πατέρα της οικογένειας παλαιοχριστιανών που έμενε σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία.


    Συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι του νοσοκομείου

    Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση αρπαγής του βρέφους από τον παλαιοχριστιανό συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι του νοσοκομείου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

    Το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος έχει αναλάβει την έρευνα για το ζευγάρι των παλαιοχριστιανών και του βρέφους που μετά την παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού, είχε μείνει στο Νοσοκομείο, καθώς είχε απαγορευτεί στην οικογένεια να το πάρει, αφού το περιβάλλον διαβίωσής τους κρίθηκε ακατάλληλο.


    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 45χρονος άρπαξε χθες το μεσημέρι το νεογέννητο και τη μητέρα του παιδιού, Σεβαστή, και έφυγαν με ταξί από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας «παρόλο που υπήρχε σεκιούριτι, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση. Η μητέρα όλες αυτές τις ημέρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμη. Ο κ. Καλαϊτζιδάκης άρχισε να τρέχει από τον τρίτο όροφο, έφτασε μέχρι το Αρεταίειο Νοσοκομείο και από εκεί εξαφανίστηκε».

    Παλαιοχριστιανός: «Δεν έχω καμία εισαγγελική εντολή και κανένα μωρό»

    Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή «Live News» του Mega, στην οποία ανέφερε: «Δεν άφηναν τη γυναίκα μου να πάει στην τουαλέτα. Παρόλο που ήταν εγχειρισμένη, δεν την άφηναν επί πέντε ώρες να πάει στην τουαλέτα. Δεν έχω καμία εισαγγελική εντολή και κανένα μωρό».

    «Θα κάνω μήνυση στον κ. Γιαννάκο για όσα είπε. Η γυναίκα μου την ώρα που θήλαζε, πήγαν σεκιουριτάδες με κοινωνικούς λειτουργούς και της πήραν το παιδί, λέγοντάς της πως θα το μεταφέρουν στο “Μητέρα”. Όμως, δεν δέχθηκε να το αφήσει», πρόσθεσε.

    «Όταν δεν έχω εντολή από κάποιον εισαγγελέα, πώς ακριβώς θα σας δώσω το παιδί μου; Δεν την άφηναν να πάει στην τουαλέτα. Αυτή βγήκε από τον θάλαμο με το παιδί, γιατί δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα. Την ακολούθησαν κάποιοι σεκιουριτάδες και υγειονομικοί από πίσω και δεν ξέρω τι έγινε από εκεί και πέρα», συμπλήρωσε.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ