23.3 C
Athens
20.8 C
Thessaloniki
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
More

    Η Ένωση Αστυνομικών Εύβοιας διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα «Stop The Bleed»


    Η Ένωση Αστυνομικών Εύβοιας διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα «Stop The Bleed».

    Το σεμινάριο διεξήχθη το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου στη Ιστιαία και τη Χαλκίδα.

    Η ανάρτηση της Ένωσης αναφέρει: 


    Η Ένωση μας, σε συνέχεια των προηγούμενων πρωτοβουλιών της προκειμένου να εκπαιδευτούν τα Μέλη μας, σε μια σειρά από βασικές θεωρητικές ενότητες και πρακτικά αντικείμενα όπως η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.) και η χρήση απινιδωτή, με στόχο την αντιμετώπιση στο πεδίο απειλητικών για τη ζωή περιστατικών, διοργάνωσε το διήμερο 10 & 11 Οκτωβρίου στην Ιστιαία (σε αιθουσα του Δήμου Ιστιαιας) και την Χαλκίδα (σε αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας ν. Ευβοίας), το εξειδικευμένο σεμινάριο «Stop The Bleed».

    Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναγνωρισμένη πιστοποίηση από το «American College of Surgeon» (Αμερικανικό Κολέγιο Χειρουργών ) και διδάχθηκαν ειδικότερα, την αναγνώριση μίας καταστροφικής αιμορραγίας και την διαχείριση της έως και την άφιξη ειδικευμένης βοήθειας, λαμβάνοντας τις απαραίτητες γνώσεις για την διάσωση και επιβίωση των συναδέλφων και συμπολιτών μας, όπου και όποτε αυτό απαιτηθεί.


    Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τους: Μυλωνά Δημήτριο (πιστοποιημένο εκπαιδευτή STB-εκπαιδευτής ΟΠΚΕ Αττικής και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών), Μαρινόγλου Δημήτριο (Πιστοποιημένο εκπαιδευτή STB και στέλεχος ΟΠΚΕ Αττικής) και Ανδρέου Ανδρέα (Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Α΄ Βοηθειών).

    Μετά το τέλος της εκπαίδευσης παραδόθηκαν στις επιχειρησιακές ομάδες των Ο.Π.Κ.Ε., ΔΙ.ΑΣ. και την Διμοιρία Υποστήριξης της Δ.Α. Ευβοίας, πιστοποιημένα φαρμακεία μάχης IFAQ, τα οποία αποτελούν ευγενική προσφορά αναγνώρισης προς το έργο μας!

    Συνεχίζουμε για όλους

    Με τιμή
    Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Μάρκου
    Ο Γ.Γ. Αριστείδης Καψιώχας



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ