18.8 C
Athens
17.3 C
Thessaloniki
Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
More

    Λ. Βουλιαγμένης: Εκτός κινδύνου η 15χρονη που ήταν σε ΜΕΘ – «Θα προβούμε στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες» λέει ο Δήμος Αθηναίων

    Βγήκε σήμερα το πρωί (28/10) από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) η 15χρονη, η οποία διακομίστηκε στο Παίδων σε κατάσταση μέθης μετά από κατανάλωση ποτών σε νυχτερινό κέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

    Η 15χρονη, σύμφωνα με το Mega αναμένεται να πάρει αργότερα, σήμερα, εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ για την υπόθεση, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του κλαμπ στη Βουλιαγμένη.

    Υπενθυμίζεται πως για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί ο υπεύθυνος της εταιρείας, που διοργάνωσε το πάρτι σε κλαμπ στη Βουλιαγμένη, με τον ιδιοκτήτη, μετά από εντολή εισαγγελέα, να συμπεριλαμβάνεται στη σχετική δικογραφία.


    Λ. Βουλιαγμένης: Εκτός νοσοκομείου οι περισσότεροι μαθητές

    Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι οι περισσότεροι εκ των επτά μαθητών, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα ακραίας μέθης, έχουν πάρει εξιτήριο καθώς δεν συντρέχει λόγος νοσηλείας.

    Το σχετικό πάρτι φέρεται να διοργάνωσε εταιρεία, που το λάνσαρε ως «σχολικό φεστιβάλ» και είχε πληρώσει ιδιωτικά λεωφορεία που θα έπαιρναν τα παιδιά από το σχολείου τους για να τα πάνε στο συγκεκριμένο μαγαζί και θα τα επέστρεφαν το ίδιο βράδυ.


    Μάλιστα, ο δήμος Αθηναίων αναμένεται να συνεδριάσει αύριο, Τρίτη, προκειμένου να αποφασίσει εάν θα βάλει ή όχι λουκέτο στο μαγαζί.

    Λ. Βουλιαγμένης: «Σέρβιραν αλκοόλ χωρίς έλεγχο»

    Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το «όργιο» αμέλειας σε νυχτερινό κέντρο στη Βουλιαγμένη, που κατέληξε με επτά μαθητές στο νοσοκομείο, μετά από άκρατη και δίχως επίβλεψη κατανάλωση αλκοόλ.

    Πατέρας ανήλικης κοπέλας μίλησε στο MEGA, περιγράφοντας τα «έκτροπα» που είδε να λαμβάνουν χώρα έξω και μέσα στο μαγαζί όπου διοργανώθηκε η χοροεσπερίδα.

    «Κατέληξε να είναι ένα event στο οποίο σέρβιραν αλκοόλ χωρίς κανέναν έλεγχο και προφανώς και κακής ποιότητας αλκοόλ. Δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός», καταγγέλλει ο πατέρας.

    Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Αθηναίων με αφορμή το συμβάν στο νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και τη μαζική δηλητηρίαση μαθητών που νοσηλεύτηκαν μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε νοσοκομεία της πρωτεύουσας.

    Συγκεκριμένα αναφέρεται:

    «Ο Δήμος Αθηναίων έχει επιληφθεί του θέματος που αφορά το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους.

    Θα προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τις πράξεις που διαπιστώθηκαν, σε συνεννόηση και με την Ελληνική Αστυνομία».



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ