15 C
Athens
12.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Μαφία της Κρήτης: Ελεύθεροι οι τέσσερις πρώτοι κατηγορούμενοι για την εγκληματική οργάνωση (βίντεο)

    Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους, οι τέσσερις πρώτοι συλληφθέντες για την εγκληματική οργάνωση στην Κρήτη.

    Πρόκειται για δύο αδέρφια και δύο ακόμα κατηγορούμενους για διακίνηση ναρκωτικών.

    Υπενθυμίζεται ότι ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του, την Τετάρτη (3/9) ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής Χανίων, ο αστυνομικός του Ρεθύμνου που συνελήφθη για την υπόθεση διερεύνησης του κυκλώματος που λυμαινόταν το νησί με διακίνηση ναρκωτικών, εκβιασμούς κλπ.

    Οι απολογίες συνεχίζονταν μέχρι αργά το μεσημέρι της Πέμπτης με τους συλληφθέντες της πρώτης υπόθεσης, που αφορά κυρίως διακίνηση ναρκωτικών και διώκονται για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

    Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την δεύτερη υπόθεση, η οποία επικεντρώνεται στο σκάνδαλο των εκβιασμών και την εκποίηση της μοναστηριακής περιουσίας στον Σταυρό.

    Για την υπόθεση αναμένεται να ασκηθούν διώξεις και να εκδοθούν νέα εντάλματα όχι μόνο για τα δύο αδέρφια από τον Σταυρό φερόμενα ως πρωτοπαλίκαρα της οργάνωσης αλλά και στον πρώην Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και τότε Ηγούμενου της Αγίας Τριάδας.

    Στην ίδια υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γνωστός δικηγόρος των Χανίων που μεσολάβηση στην πώληση των 175 στρεμμάτων.

    Από τους συνηγόρους υπεράσπισης, ο κ. Γιάννης Μαυροματάκης, τόνισε: «Σίγουρα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Χανίων, προσπάθησαν να κάνουν πολύ σωστή δουλειά, ωστόσο τα έχουν βάλει όλα στο ίδιο τσουβάλι».



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ