15.7 C
Athens
9.3 C
Thessaloniki
Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026
More

    Αδιανόητο περιστατικό στις Σέρρες: Καθηγήτρια φίμωσε 13χρονο μαθητή με μονωτική ταινία επειδή έκανε φασαρία σε σχολείο

    Η Αστυνομία συνέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/1) μία καθηγήτρια, η οποία φέρεται να έκλεισε το στόμα 13χρονου μαθητή σε σχολείο στις Σέρρες με μονωτική ταινία.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μια 60χρονη καθηγήτρια και διευθύντρια του Γυμνασίου έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα ενός 13χρονου μαθητή, γιατί, όπως ισχυρίστηκε η ίδια έκανε φασαρία με άλλους συμμαθητές του και στη συνέχεια έδωσε εντολή σε έναν συμμαθητή του 13χρονου να τον δέσει με χαρτοταινία στα χέρια.

    Το περιστατικό κατήγγειλε στις Αρχές χθες (23/1) το μεσημέρι η 44χρονη μητέρα του 13χρονου μαθητή.

    Η 60χρονη γυναίκα συνελήφθη στο σπίτι της από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγείται στον εισαγγελέα Σερρών για να απολογηθεί για την πράξη της.

    Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη βία και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ