Την απώλεια του δημοσιογράφου Στυλιανού–Γαϊτάνου (Νάκη) Ιωαννίδη, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Ο Νάκης Ιωαννίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.
Γεννημένος το 1943 στην Αθήνα, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία το 1970 από την εφημερίδα «Απογευματινή». Έναν χρόνο αργότερα μετακινήθηκε στη «Βραδυνή», όπου παρέμεινε έως το 1984, αφήνοντας το αποτύπωμά του στο κοσμικό και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Ελεύθερος Τύπος του Δημήτρη Ρίζου».
Κατά τη μακρά διαδρομή του στον Τύπο, ο Νάκης Ιωαννίδης ασχολήθηκε κυρίως με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, περιγράφοντας με χαρακτηριστικό ύφος και λεπτομέρεια τα κοσμικά γεγονότα της αθηναϊκής ζωής και αφήνοντας το προσωπικό του στίγμα στον χώρο της δημοσιογραφίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον συνάδελφο και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς, τους οικείους και τους φίλους του.
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Νάκη Ιωαννίδη θα δοθεί αύριο, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026, στις 18:30, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.