14.6 C
Athens
11.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026
More

    Διασωληνωμένος αλλά σε σταθερή κατάσταση παραμένει στη Ρουμανία ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ – Πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα

    Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τιμισοάρα, στη Ρουμανία παραμένει για νοσηλεία ο πολυτραυματίας φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος επέζησε από την πολύνεκρη τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα, στις 27 Iανουαρίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessPost.gr, ο 20χρονος φίλος του Δικεφάλου του Βορρά παραμένει διασωληνωμένος στην εξειδικευμένη μονάδα πολυτραυματιών του νοσοκομείου.

    Τροχαίο με οπαδούς ΠΑΟΚ στη Ρουμανία: Ενθαρρυντικά τα σημάδια

    Αρμόδιες πηγές εξηγούν ότι νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, με τα σημάδια μια εβδομάδα μετά το τροχαίο να χαρακτηρίζονται ως «ενθαρρυντικά» από τους θεράποντες ιατρούς.

    Μόλις αναρρώσει θα επιστρέψει στην Ελλάδα με το αεροσκάφος του υπουργείου Υγείας

    Πηγές από την ελληνική Πρεσβεία στη Ρουμανία αναφέρουν στο ThessPost.gr ότι ο νεαρός θα υποβληθεί σε νέο γύρο εξετάσεων και σήμερα Τρίτη 3 Φεβρουαρίου και σημειώνουν, ότι, με το που δοθεί «πράσινο φως» από τους Ρουμάνους ιατρούς, τότε θα εκκινήσει η διαδικασία επαναπατρισμού του, με το αεροσκάφος του υπουργείου Υγείας.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ