Ακάρ: «Η Ελλάδα λέει συνέχεια ψέματα – Κάθε λεπτό κάθε δευτερόλεπτο και ένα ψέμα»

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος κατηγόρησε την Ελλάδα για ψέματα!

«Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έρχεται για συνομιλίες, δεν κάθεται στο τραπέζι, δεν ακούει, λέει συνέχεια ψέματα. Κάθε λεπτό κάθε δευτερόλεπτο και ένα ψέμα. Έχουμε βαρεθεί να το αποδεικνύουμε ότι είναι ψέμα» δήλωσε προκλητικά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

«Όμως τα λάθη της ελληνικής κυβέρνησης πλέον τα βλέπουν κάποιοι Έλληνες πολιτικοί, απόστρατοι στρατηγοί και ναύαρχοι, ακαδημαϊκοί, ορισμένα στελέχη των Μέσων Ενημέρωσης και Έλληνες που έχουν κοινή λογική» συνέχισε.

Παράλληλα, ο Χουλουσί Ακάρ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε δίκιο, και είμαστε δυνατοί επειδή έχουμε δίκιο. Είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε στο τραπέζι για να συνομιλήσουμε. Όμως, είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί για να μην επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας, της Τουρκίας και των 85 εκατομμυρίων πολιτών μας, ούτε τα δικαιώματα των Κυπρίων αδελφών μας και να μην επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο γεγονός».

Άμεση απάντηση Οικονόμου

Τα όσα ανέφερε ο Χουλουσί Ακάρ δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από την Αθήνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου να δηλώνει στην καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών:

«Βρίσκεται σε εδώ και πολύ καιρό αυτή η τακτική. Οι ελληνιικές θέσεις εδράζονται στο διεθνές δίκαιο κα τυγχάνουν καθολικής αποδοχής στους συμμάχους μας και με βάση αυτές τις θέσεις είμαστε ανοιχτοί σε εποικοδομητικό διάλογο για τη δημιουργία συνθηκών ειρήνης στην περιοχή μας».

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες