Επίσκεψη στη Σάμο από το προεδρείο της ΠΟΣΥΦΥ

Επίσκεψη στη Σάμο προκειμένου να βρεθεί δίπλα στους συνοριοφύλακες και να ακούσει τα προβλήματα τους, πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων.
Σε κείμενο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Παναγιώτης Χαρέλας, ανέφερε, «Στη Σάμο και στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, συναντήσαμε συναδέλφους και διαπιστώσαμε την προσπάθεια όλων να διαχειριστούν δύσκολες συνθήκες. Και εδώ οι νέοι συνάδελφοι μόνοι τους στα δύσκολα. Με ελάχιστη εμπειρία, και στη Σάμο, οι νέοι συνοριακοί φύλακες έπεσαν στα βαθιά.
Πληροφορηθήκαμε τόσο από τον συντονιστή του κέντρου όσο παράλληλα και από τον Αστυνομικό Διευθυντή της ΔΑ Σάμου για την προσπάθεια που καταβάλλεται. Η ησυχία και η ασφάλεια στη νησιωτική χώρα, δεν είναι δεδομένα. Είναι συνέπεια μιας μεγάλης καθημερινής συλλογικής προσπάθειας, στην οποία συμβάλλουν τα μέγιστα οι νεοι συνοριακοί φύλακες. Παράλληλα όμως καταθέσαμε και τα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους. Είναι ανάγκη η Ομοσπονδία να λαμβάνει πληρη γνώση για τις συνθήκες αλλά και τα ζητήματα που μας απασχολούν κάνοντας τέτοιες επισκέψεις. Κοινή πεποίθηση όλων μας πως οι συνοριακοί φύλακες είναι πλέον απαραίτητοι στη φύλαξη των συνόρων και στη διαχείριση του μεταναστευτικού».
Είχε προηγηθεί επίσκεψη του προεδρείου της ΠΟΣΥΦΥ στη Λέσβο.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες