Εύα Καϊλή: Μέσα στο διαμέρισμά της σε πολυτελή γειτονιά στις Βρυξέλλες – Κάνουν ανακαίνιση ενώ εκείνη κρατείται (εικόνες)

Οι έρευνες για το Qatargate συνεχίζονται υπό άκρα μυστικότητα αν και άνθρωποι που γνώριζαν τους εμπλεκόμενους μιλούν, όπως εκείνοι που ήξεραν την Εύα Καϊλή και αποκαλύπτουν τις συνήθειές της.

Μάλιστα, το Star εξασφάλισε πλάνα μέσα από το διαμέρισμα της στην πολυτελή γειτονιά των Βρυξελλών, εκεί όπου έγιναν και οι πρώτες συλλήψεις. Είναι εικόνες από τις εργασίες ανακαίνισης που συνεχίζονται στο διαμέρισμα της Εύας Καϊλή, την ώρα που η ευρωβουλευτής κρατείται στις φυλακές.

Οι γείτονες της Εύας Καϊλή αναφέρουν ότι τους τελευταίους δύο μήνες γίνονται εργασίες ανακαίνισης στο διαμέρισμά της. Οι άνθρωποι οι οποίοι δουλεύουν στο διαμέρισμα επιβεβαίωσαν ότι πράγματι ανήκει σε εκείνη ο χώρος, όπως λένε, όμως, δεν την έχουν δει σχεδόν ποτέ εδώ. Σύμφωνα με τους γείτονες, το διαμέρισμα διαθέτει τρία δωμάτια και εσωτερική σκάλα.

Στο μεταξύ, οι έρευνες στις Βρυξέλλες είναι σε πλήρη εξέλιξη και διενεργούνται με απόλυτη μυστικότητα. Περιμετρικά της πλατείας Ζουρντάν της κεντρικής πλατείας των Βρυξελλών έχουν αναπτυχθεί οι δυνάμεις της βελγικής αστυνομίας. Ενώ έχουν αποκλείσει και τον δρόμο μπροστά από το ξενοδοχείο οπου συνελήφθη ο πατέρας της Εύας Καϊλή.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες