Μητέρα του μικρού Πολυχρόνη Ταγαρά στο «L&O»: «Κάθε μέρα μπορεί να είναι μοιραία – Αισθανόμαστε ότι πηγαίνει πολύ καλά, νομίζω θα τα καταφέρουμε»

Ο μικρός Πολυχρόνης Ταγαράς χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, ώστε να μπορέσει να χειρουργηθεί στο Boston Children’s Hospital – Benderson Family Heart Center της Βοστώνης.

Το μόλις 16 μηνών παιδί, διαγνώστηκε με κυανωτική Καρδιοπάθεια, ένα πρόβλημα που εντοπίζεται σε ένα παιδί ανά 10.000 γεννήσεις.

Δυστυχώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί έως τις 10/06/2022 ανέρχεται στις 150.000,00 €. Ελπίζοντας σε ένα θαύμα και κατανοώντας τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι, η οικογένεια του, πολλοί εκ των οποίων είναι αστυνομικοί, κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

Η μητέρα του Πολυχρόνη, Χρύσα Μασμαλίδου, μίλησε στο «Law and Order», το οποίο έχει βοηθήσει με κάθε μέσο και κάθε τρόπο ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να μπορέσει να χειρουργηθεί ο μικρός μαχητής.

Η Αθανασία Γαρμπή, ιδιοκτήτρια Media Matrix και Law and Order, προχώρησε σε μια γενναία δωρεά, ώστε να μπορέσουν να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να χειρουργηθεί ο μικρός Πολυχρόνης. Η Χρύσα Μασμαλίδου ευχαρίστησε θερμά την κυρία Αθανασία Γαρμπή για τη δωρεά της στην αρχή της συνομιλίας μας και στη συνέχεια μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Πολυχρόνια.

«Ο μικρός είναι με ενδείξεις ότι πρέπει να κάνει το χειρουργείο. Αναπνέει διαφορετικά τις δύο τελευταίες εβδομάδες, είναι λίγο περισσότερο μελανά τα άκρα του και τα χείλη του. Εχουμε πλησιάσει στο χειρουργείο», είπε η μητέρα του μικρού Πολυχρόνη.

«Πρέπει να μεταβούμε στη Βοστώνη ώστε να γίνει άμεσα το χειρουργείο, ή όπως κρίνουν οι γιατροί εκεί. Εχουμε χαρτί από την παιδοκαρδιολόγο που μας έχει αναλάβει στη Βοστώνη η οποίας μας λέει ότι κάθε μέρα που περνάει μπορεί να είναι κρίσιμη, μοιραία», πρόσθεσε.

Οσον αφορά τον χρόνο που πιέζει τόνισε: «Μέχρι 10/6 πρέπει να έχει πιστωθεί η αερομεταφορά του παιδιού, ώστε να κλείσουμε τα διαδικαστικά της Visa κτλ και να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε».

Σε ερώτηση για το εάν ο μικρός Πολυχρόνης κάνει το χειρουργείο θα είναι εντάξει είπε: «Ο γιατρός που μας έχει αναλάβει μας έχει δώσει να καταλάβουμε ότι υπάρχει μεγάλη εμπειρία και στις τέσσερις χειρουργικές μέθοδους που μπορεί να αντιμετωπιστεί η συγκεκριμένη χειρουργική πάθηση, η οποία είναι ένα σπάνιο νόσημα και υπάρχει και στη σελίδα orpha.net. Είναι μια στις 10.000 γεννήσεις, τυχαίο γεγονός. Το θέμα είναι ότι ο χειρουργός θα πάρει μια πρώτη εικόνα από το παιδί με καθετηριασμό μια μέρα πριν το χειρουργείο και μας αφήνει ανοιχτό το παραθυράκι να μην χρειαστεί η χρήση μοσχεύματος, κάτι που είναι πολύ σημαντικό εάν μπορέσει να το πετύχει».

«Οι τρεις μέθοδοι είναι με μόσχευμα, ο ένας χωρίς. Ο συγκεκριμένος γιατρός μας δίνει το ενδεχόμενο, αλλά θα το γνωρίζει στην χειρουργική αίθουσα, να μην χρειαστεί μόσχευμα», πρόσθεσε.

Η κυρία Χρύσα δήλωσε αισιόδοξη για την πορεία του Πολυχρόνη, καθώς ο κόσμος έχει δείξει ήδη την έμπρακτη στήριξή του ώστε να μαζευτεί το ποσό.

«Αισθανόμαστε ότι πηγαίνει πολύ καλά, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Οποιος θέλει να βοηθήσει είμαστε ανοιχτοί, λέμε ναι», είπε χαρακτηριστικά.

Για το πώς είναι η καθημερινότητα του μικρού Πολυχρόνη και για το εάν κάποιος μπορεί να καταλάβει ότι αντιμετωπίσει πρόβλημα δήλωσε:

«Αν τον περπατήσει κάποιος θα καταλάβει ότι κουράζεται παραπάνω, ή εάν κάποιος τον πάρει αγκαλιά θα καταλάβει ότι η καρδιά του χτυπά διαφορετικά. Το παιδί γεννήθηκε και διαγνώστηκε με το πρόβλημα που μας είπε ο κύριος Ρούβαλης, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας».

Τέλος αναφέρθηκε στους πολλούς αστυνομικούς που βρίσκονται στην οικογένεια του μικρού Πολυχρόνη: «Ο θείος του παιδιού είναι αστυνομικός και τον λατρεύω και ο νονός του επίσης αστυνομικός. Σχεδόν όλα μου τα πρώτα ξαδέλφια είναι αστυνομικοί».

Ποτέ δεν είναι αργά για να στηρίξετε τον μικρό Πολυχρόνη Ταγαρά.

Όσοι επιθυμούν να το κάνουν μπορούν στις παρακάτω τράπεζες:

Τράπεζα Πειραιώς GR8201711150006115145359965

BIC/SHIFT : PIRBGRAA

Αιτιολογία κατάθεσης : Πολυχρόνης Ταγάρας

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες