Νέες αποκαλύψεις για Πισπιρίγκου: Οι ποδοσφαιριστές και το βάζο με το αίμα της Τζωρτζίνας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την Ρούλα Πισπιρίγκου που έχει κριθεί προφυλακιστέα για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων της έρευνας για τον θάνατο των τριών παιδιών τους στην Πάτρα. Οι αποκαλύψεις που γίνονται γύρω από την υπόθεση είναι πολλές και πολύπλευρες. Στο Πρωινό του ANT1, φίλος του περιβόητου Γιάννη που φέρεται να ήταν κάποια στιγμή το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι, εξομολογείται:

«Την Ρούλα Πισπιρίγκου την ήξεραν όλοι οι ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος, μιλάμε για 200 ποδοσφαιριστές σωματείων; Ναι, 200 ποδοσφαιριστές την ήξεραν! Η Ρούλα, η Ρούλα, η Ρούλα», ανέφερε.

Ποδοσφαιριστές, παρτίδες η Ρούλα είχε με πολλούς! Και πριν και μετά… Ήταν διάχυτη αυτή η εντύπωση και πως να το πω; Ήτανε κοινό μυστικό…

 • Όταν λέτε «παρτίδες» εννοείτε επαφές…
 • Ναι, ναι… Δεν ήτανε και ό,τι καλύτερο… Θεωρείτο τσαχπινούλα, ζωηρούλα… Ο Γιάννης… εντάξει τη Ρούλα την ξέρανε όλοι οι ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος, αυτό είναι δεδομένο! Μιλάμε για 200 ποδοσφαιριστές σωματείων; Ναι, 200 ποδοσφαιριστές την ήξεραν! Η Ρούλα, η Ρούλα, η Ρούλα… Ο Γιάννης παντρεύτηκε πριν πέντε χρόνια, πριν τέσσερα… Είναι τσαχπινούλης ο Γιάννης, πλακατζής, να βγαίνει, να κάνει πλάκες, να πάμε το βράδυ να τα πιούμε, γενικά έτσι του αρέσουνε… Τι να πω τώρα; Όλα γίνονται και όλα δε γίνονται, από κει που δεν το περιμένεις! Η Ρούλα είναι και στην ηλικία. Ο Γιάννης είναι 34, είναι ίδια ηλικία, εκεί είναι.
 • Facebook έχει; Ξέρετε;
 • Πως δεν έχει, βέβαια έχει! Τώρα δεν μπορώ να τον βρω, το πιο πιθανό να το χει βγάλει! Μέχρι τα χθες, μου ‘στελνε 10 μηνύματα την ημέρα…
 • Και ξαφνικά το προφίλ του έχει σβήσει δηλαδή;
 • Δεν βλέπω να υπάρχει μέσα. Φωτογραφίες, εκείνο, το άλλο… Και δεν τον βλέπω! Ο Γιάννης ανέβαζε κάθε μέρα και καινούρια φωτογραφία, κάθε δεύτερη μέρα. Στην πλαζ εκεί όταν τα έπινε, από δω, από κει… Και του ‘γράφα από κάτω, μου γράφε και δεν βλέπω τώρα. Δεν μπορώ να τον βρω. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση! Προβληματίστηκα…
 • Γενικότερα η σχέση του με τα κορίτσια ποια ήταν;
 • Τσαχπίνης, τσαχπίνης, τσαχπίνης! Ναι, εντάξει! Εκεί τ ‘αρέσει, κοιτάει!
 • Βρίσκετε κι εσείς ότι μοιάζουν εξωτερικά με τον Μάνο;
 • Μοιάζουνε λίγο ναι, εντάξει, στο πρόσωπο… Ο Γιάννης είναι 20 πόντους κοντύτερος, ο Μάνος είναι 1,80.

Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την κρίση της Τζωρτζίνας – Ο ρόλος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ηχογραφεί τη στιγμή που η Τζωρτζίνα παθαίνει μία ακόμη κρίση, στις 25 Ιανουαρίου 2022 μέσα στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εισάγεται στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου με αναφερόμενο από τη μητέρα της επεισόδιο σπασμών, υπνηλίας και εμέτου. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στην Παιδιατρική Κλινική παρουσίασε 9 αιφνίδια επεισόδια και γι αυτό το λόγο μεταφερόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου εκεί οι εντατικολόγοι δεν είδαν κανένα επεισόδιο και κανένα από τα αναφερόμενα από τη μητέρα συμπτώματα.

Τα συμπτώματα εμφανίζονταν μόνο στην Παιδιατρική Κλινική και εξαφανίζονταν κάθε φορά που η 9χρονη έμπαινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ήταν υπό την αυστηρή επιτήρηση των εντατικολόγων. Τότε, οι γιατροί της ΜΕΘ ζήτησαν από την μητέρα να βιντεοσκοπήσει ένα από τα αναφερόμενα επεισόδια για να έχουν εικόνα των συμπτωμάτων.

Αποσπάσματα από το συγκλονιστικό ηχητικό βίντεο

Αποσπάσματα από το συγκλονιστικό ηχητικό βίντεο έφερε στο φως η εκπομπή T-live όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου αρχίζει να χτυπά το κουδούνι κλήσης των νοσηλευτών, με την άτυχη Τζωρτζίνα να έχει ξεκινήσει ήδη να υποφέρει και να βογγά.

 • Ρούλα: Έρχεστε λίγο…
 • Ιατρικό προσωπικό: Ναι
 • Ρούλα: Ελάτε, ελάτε
 • Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι
 • Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ
 • Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;
 • Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

Στο βίντεο ακούγονται φωνές και βογγητά του παιδιού που έχουν αφαιρεθεί

 • Ρούλα: Σσσσσς

Η μικρή Τζωρτζίνα υποφέρει, δίνει μία ακόμη μάχη να κρατηθεί, τα καταφέρνει και οι γιατροί αποφασίζουν τότε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού για να διερευνηθούν τα επεισόδια αποκορεσμού και βραδυκαρδίας του παιδιού. Η 9χρονη μεταφέρεται στην Αθήνα στις 26 Ιανουαρίου όπου τρεις ημέρες αργότερα και μετά από αλλεπάλληλα επεισόδια καταλήγει από ανακοπή καρδιάς.

Καραμανδάνειο: Το φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας βρέθηκε σε ψυγείο με… τάπερ και γεύματα

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως βρέθηκε φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο γεγονός που προκάλεσε πλήθος ερωτημάτων για τον χρόνο εντοπισμού του.

Οπως έγινε γνωστό σήμερα το αίμα που είχε ληφθεί από την Τζωρτζίνα Δασκαλάκη το οποίο είχε ληφθεί όταν η 9χρονη νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, πολύ πριν μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο, βρέθηκε εντελώς τυχαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, το αποθηκευμένο φιαλίδιο το βρήκαν παιδίατροι σε ένα ψυγείο που βάζουν τα τάπερ με τα γεύματα τους ή μπουκάλια με νερό, καθώς άγνωστο πως είχε.. “ξεμείνει” εκεί και δεν βρισκόταν στο “Μικροβιολογικό” ή το φιαλίδιο δεν είχε πεταχτεί. Οι παιδίατροι διαπίστωσαν με έκπληξη ό,τι στο αυτοκόλλητο ήταν γραμμένο το όνομα της μικρής και έτσι το παρέδωσαν στις Αρχές. Αν και το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό πετά τέτοια δείγματα κάθε 7 – 10 μέρες, το συγκεκριμένο κάπου είχε παραπέσει και έτσι βρέθηκε, όπως ανέφερε και στην εκπομπή “Το Πρωινό” ο δημοσιογράφος της εφημερίδας, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Το αίμα, που περιέχεται στο συγκεκριμένο φιαλίδιο, είχε ληφθεί από την 9χρονη στις 8 Απριλίου του 2021, λίγη ώρα μετά από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο. Μέχρι τότε δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και η εισαγωγή της έγινε μετά από καυγά του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, έπειτα από τον μυστηριώδη θάνατο της 6μηνης Ίριδας.

Λέγεται πως πρόκειται για “σημαντικό” εύρημα, η ανάλυση του οποίου αναμένεται να βοηθήσει στις έρευνες, για το κατά πόσο είχε χορηγηθεί κεταμίνη ή κάποια άλλη φαρμακευτική ουσία, πριν το θάνατό της, τον Ιανουάριο του 2022.

Ειδικό όχημα μεταφοράς με ψυγείο, συνοδεία συμβατικού οχήματος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής, παρέλαβε το πρωί της Πέμπτης το φιαλίδιο από το Καραμανδάνειο, με τελικό προορισμό το Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ, στην Θεσσαλονίκη.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σκέπτεται να αμφισβητήσει πως το αίμα στο φιαλίδιο ανήκει στην Τζωρζτζίνα.

“Αν αμφισβητηθεί η προέλευση του αίματος, αρκεί μια εξέταση dna για να διαπιστωθεί αν είναι της Τζωρτζίνας ή όχι”, διευκρίνισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας “το αίμα αυτό πολύτιμο για εμάς, εάν έχει αποθηκευτεί κατάλληλα, μπορεί να μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για την κεταμίνη ή για άλλες ουσίες, εάν έχουν χορηγηθεί”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες