Ποιοι εφέτες προάγονται σε προέδρους εφετών – Δείτε τη λίστα των 86

Ολοκληρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο η διαδικασία της ανακατανομής 86 θέσεων εφετών και προέδρων εφετών.
Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τη λίστα με τους 86 που προάγονται
Σύμφωνα, ωστόσο, με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), Χαρ. Σεβαστίδη και Παντελή Μποροδήμου, αντιστοίχως, από την εφαρμογή της συγκεκριμένης αναδιάρθρωσης θα προκληθούν δυσλειτουργίες στην οργάνωση των Εφετείων, κάτι που είχαν επισημάνει άλλωστε και οι δυο κατά το παρελθόν.
Με νεώτερη ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΕΔΕ αναφέρουν πως «η Ένωση θα παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης του νέου σχεδιασμού για τα τρία μεγαλύτερα Εφετεία της Χώρας, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει προκειμένου να διορθωθούν προβλήματα που εντοπίζουμε».
Αναλυτικά, η νέα ανακοίνωση του προέδρου και του γενικού γραμματέα της ΕΔΕ έχει ως εξής:
«Ολοκληρώθηκε χθες από το Α.Δ.Σ. η διαδικασία της ανακατανομής 86 θέσεων Εφετών/Προέδρων Εφετών. Εκφράζουμε αρχικά τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους που προήχθησαν και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Για τη συγκεκριμένη διάταξη της ανακατανομής διατυπώσαμε εξ αρχής τις έντονες επιφυλάξεις και τη διαφωνία μας για συγκεκριμένους λόγους, που έχουν να κάνουν με τις μακροχρόνιες δυσλειτουργίες που θα επέλθουν στην οργάνωση των Εφετείων και την μεγάλη αναστάτωση στην υπηρεσιακή ζωή πολλών συναδέλφων. Η Ένωση θα παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης του νέου σχεδιασμού για τα τρία μεγαλύτερα Εφετεία της Χώρας, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει προκειμένου να διορθωθούν προβλήματα που εντοπίζουμε και θα είναι στο πλευρό Δικαστών και Εισαγγελέων για να αμβλύνει τις αρνητικές επιπτώσεις από την εφαρμογή της νέας αναδιάρθρωσης στον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες