ΠΟΕΣ – ΕΣΠΕΕΠ: «Καταβολή νυχτερινής αποζημίωσης (αποφάσεις δικαστηρίων)»

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εξέδωσαν ανακοίνωση με θέμα: «Καταβολή νυχτερινής αποζημίωσης (αποφάσεις δικαστηρίων)».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητές συναδέλφισσες – Αγαπητοί συνάδελφοι.

Όσοι εμπιστεύτηκαν την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ) αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, δικαιώνονται.

Η απόφαση δικαίωσης των συναδέλφων του Νομού Πιερίας, που διεκδίκησαν την αποζημίωση της νυχτερινής μας εργασίας μέσω της Ένωσής μας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π) που ανήκει στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.)  για τα έτη 2017-2019 μιλά από μόνη της. Επιπλέον 100 ευρώ παραπάνω στα ποσά που αναλογούν στον καθένα για ηθική βλάβη.

Κάποιοι έλεγαν ότι η ΠΟΕΣ καλούσε τότε τους συναδέλφους να μην προσφύγουν. Οι εκάστοτε αποφάσεις των πρωτοδικείων απαντούν.

Η νίκη που όλες και όλοι σας ήδη έχετε γευθεί έχει ένα μόνο όνομα: Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (#ΠΟΕΣ ΠΟΕΣ Π.Ο.Ε.Σ.).

Υπενθυμίζουμε ότι και στο παρελθόν και συγκεκριμένα την 14.12.2018 όλες και όλοι σας λάβατε τα αναδρομικά που η Πολιτεία μας χρωστούσε μετά από δύο (2) νικηφόρες αποφάσεις της Π.Ο.Ε.Σ. με τον τότε Πρόεδρο Συνταγματάρχη (ΣΔΓ) Ανέστη Τσουκαράκη να μας προτρέπει να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη και να δικαιονώμαστε για ακόμη μια φορά.

Η νομοθέτηση της νυκτερινής απασχόλησής μας ήδη γνωρίζετε ότι έχει ένα όνομα: Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.). Με βάση αυτή την ιστορική νομοθέτηση κάποιοι το περασμένο διάστημα παραπληροφορούσαν και έβαλαν κακόπιστα κατά της Π.Ο.Ε.Σ. λέγοντας ότι η Π.Ο.Ε.Σ. σας έλεγε να μην διεκδικήσετε τίποτα δικαστικά. Ψέμα στο ψέμα. Παραπλάνηση στην παραπλάνηση.

Η Π.Ο.Ε.Σ. πάντα σας προέτρεπε και πάντα σας προτρέπει να διασφαλίζετε τα δικαιώματά σας με κάθε νόμιμο μέσο.

Οι αποφάσεις που σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας, αποδεικνύει ότι όσες και όσοι εμπιστεύθηκαν την Π.Ο.Ε.Σ και το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Πιερίας ήδη έχουν λαμβάνειν την αποζημίωση της νυκτερινής τους απασχόλησης, με διόλου ευκαταφρόνητα ποσά, από τον Ιανουάριο του 2017 που φτάνουν ποσό αποζημίωσης (ανάλογα τις νυκτερινές ώρες του καθενός) συν το ποσό ηθικής βλάβης συν νομιμοτόκως από 800 ευρώ έως και 6000 ευρώ!!!

Ωστόσο σημαντική νίκη της Π.Ο.Ε.Σ. και μόνο της Π.Ο.Ε.Σ. είναι αυτό που η Π.Ο.Ε.Σ. και μόνο η Π.Ο.Ε.Σ. ζήτησε και δικαστικώς για ακόμη μια φορά πρωτοποριακά εξασφάλισε για όλες και όλους προσέφυγαν και προσφεύγουν μέσω της Π.Ο.,Ε.Σ.. Εκατό 100 ευρώ για κάθε μία και κάθε έναν ξεχωριστά.

Σε καλή μεριά λοιπόν και να εμπιστεύεστε την Π.Ο.Ε.Σ. και την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Πιερίας όπως κάνετε πάντα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος: Μαυρίδης Βασίλειος ΕΠΟΠ Λχίας (ΠΒ), 6976949994

Ο Γεν. Γραμματέας: Γκούσκος Νεκτάριος Ανθλγός (ΥΓ), 6955688571

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες