Προκλητική ανακοίνωση του ψευδοκράτους: «Τα Βαρώσια μας ανήκουν»

Προκαλεί η ανακοίνωση που εξέδωσε το ψευδοκράτος το βράδυ του Σαββάτου (21/5), στην οποία αναφέρει «τα Βαρώσια μας ανήκουν».

Το ψευδοκράτος επιμένει στις παράνομες και μονομερείς ενέργειες στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ από την Λευκωσία στην ανακοίνωση του το ψευδοκράτος αναφέρει «Η περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου είναι έδαφος της «ΤΔΒΚ» και η μόνη αρχή της ανήκει στην κυβέρνηση της «ΤΔΒΚ».

Η ανακοίνωση του ψευδοκράτους

«Η περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου είναι έδαφος της «ΤΔΒΚ» και η μόνη αρχή της ανήκει στην κυβέρνηση της «ΤΔΒΚ».

Η κυβέρνηση της «ΤΔΒΚ» δεν αποφάσισε να ανοίξει μια νέα παραλία, όπως ισχυρίζεται η ελληνοκυπριακή διοίκηση, αλλά έχει ξεκινήσει ορισμένες βελτιωτικές εργασίες προς όφελος όσων χρησιμοποιούν την παραλία, ειδικά την ασφάλεια, σε μια παραλία που αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτή για χρήση.

Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι αρχές της «ΤΔΒΚ» δεν θα λάβουν έγκριση από καμία αρχή, ειδικά την ελληνική πλευρά, σχετικά με τα βήματα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή.

Ενώ υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά ζητήματα στον κόσμο, είναι μεγάλη ένδειξη ανευθυνότητας το ότι η ελληνοκυπριακή διοίκηση είναι απασχολημένη εξαπατώντας τόσο τον ΟΗΕ όσο και άλλους περιφερειακούς και διεθνείς θεσμούς».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες