Σοκάρουν οι μεθοδεύσεις του πιλότου: «Πέταξα τις βέρες μας στο ντεποζίτο της μηχανής και μετά στον κάδο απορριμμάτων»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις μεθοδεύσεις του 32χρονου πιλότου προκειμένου να ξεγελάσει τις αρχές και να τις πείσει ότι η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, ήταν το αποτέλεσμα της εισβολής τριών ληστών στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
Σε μια από τις καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος συζυγοκτόνος, αναφέρει ότι προκειμένου να γίνει πιο πιστευτό το σενάριο της ληστείας που προέβαλε, έφτασε στο σημείο να πάρει μετά το έγκλημά του τη βέρα του και τη βέρα της Καρολάιν όπως και το δαχτυλίδι αρραβώνων, να τα βάλλει σε μία μικρή νάιλον σακούλα και στη συνέχεια να τα πετάξει μέσα στο ντεπόζιτο της μηχανής του που είχα στο γκαράζ. Όπως αναφέρει, τις επόμενες μέρες μετά τη δολοφονία που διέπραξε έβγαλε τα κοσμήματα από το ντεπόζιτο και τα πέταξα σε ένα κάδο απορριμμάτων.
Συγκεκριμένα, περιγράφοντας τις στιγμές μετά τη δολοφονία της 20χρονης κοπέλας, ο κατηγορούμενος κατέθεσε τα εξής στις αστυνομικές αρχές: «Μόνο που την κοίταζα έκλαιγα. Το επόμενο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πω ότι κάποιος άλλος το έκανε αυτό. Θα έλεγα στην αστυνομία ότι μπήκαν ληστές μέσα στο σπίτι. Βρισκόμουν σε πανικό δεν ήξερα τι να κάνω. Σκέφτηκα ότι για να φανεί πιο αληθοφανές να πιστέψουν ότι μπήκαν αδίστακτοι ληστές θα έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανένας δεν θα πίστευε ότι εγώ θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί. Με πόνο καρδιάς κρέμασα το λουρί του σκύλου στα κάγκελα της σκάλας. Δε θυμάμαι με χρονολογική σειρά την έκανα μετά. Κάποια στιγμή όμως ανέβηκα στην κρεβατοκάμαρα άνοιξα τα συρτάρια πέταξα τα πράγματα που είχαν μέσα για να φανεί ότι μέσα στο δωμάτιο είχαν μπει ληστές. Επίσης κάποια στιγμή κατέβηκα στο υπόγειο και παραβίασα το παράθυρο που υπήρχε εκεί για να φανεί ότι μέσα στο δωμάτιο είχαν μπει λίστες. Μη με ρωτάτε πως ακριβώς το έκανα δεν θυμάμαι. Θυμάμαι όμως ότι κάποια στιγμή ξεβίδωσα κάποιες βίδες βγήκε το παράθυρο και το ακούμπησα στο πάτωμα. Ανέβηκα στο σαλόνι ανακάτεψα και εκεί τα πράγματα που είχα για να φαίνεται ότι είχαν ψάξει και εκεί ληστές.
«Δεν υπήρχαν χρήματα»
Ο 32χρονος κατέθεσε ότι μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά δεν υπήρχαν χρήματα. Ο κατηγορούμενος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Άνοιξα ένα παιχνίδι Monopoly για να πω ότι εκεί είχαμε 9,5 χιλιάδες ευρώ και τα οποία πήραν οι ληστές. Όλα αυτά που σας περιγράφω τα έκανα φορώντας ένα ζευγάρι γάντια που είχα για τη μηχανή μου. Τα γάντια αυτά μόλις τελείωσα τα έβαλα στο γκαράζ. Επίσης κάποια στιγμή ξήλωσα την κάμερα που είχαμε στο σαλόνι και έβγαλα από μέσα την κάρτα μνήμης. Την κάρτα την έκοψα με ένα ψαλίδι αν θυμάμαι καλά και την πέταξα στη λεκάνη της τουαλέτας. Στη συνέχεια πήρα ένα σπάγκο που είχα στην κουζίνα, αν θυμάμαι καλά, και μια ταινία και ανέβηκα στην κρεβατοκάμαρα. Ξεκίνησα να δένω την ταινία στα μάτια και στο στόμα μου. Στη συνέχεια με το σπάγκο έδεσα τα πόδια μου τα χέρια μου μαζί με τα πόδια μου και όλα αυτό το έδεσα στις τάβλες του κρεβατιού. Πριν δεθώ πήρα τη μικρή από τον καναπέ που κοιμόταν και την έβαλα στο κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας δίπλα από την Καρολάιν. Η μικρή κοιμόταν».
Ακόμη, στη δικογραφία καταγράφονται όλες οι κινήσεις του κατηγορούμενου, όπως αυτές έχουν καταγραφεί από το κινητό του τηλέφωνο.
Συγκεκριμένα, από τις αναλύσεις προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος στις 2: 27:47 ξεκλείδωσε το κινητό του και 16 λεπτά αργότερα το ξανακλείδωσε. Νωρίτερα, και για μιάμιση ώρα περίπου η συσκευή είχε μπει σε διαδικασία φόρτισης. Ακόμη:
-Στις 2:30:43 πραγματοποιείται εκ νέου η ενέργεια ξεκλειδώματος και γίνεται είσοδος στα μηνύματα και στις 2:31:11 ´´ η ενέργεια του κλειδώματος.
-Στις 4:24:00 το κινητό βγαίνει από την λειτουργία φόρτισης.
-Από τα στοιχεία προκύπτει ότι η Καρολάιν εκείνη την ώρα ήταν ήδη νεκρή.
-Στις 4:36:23 στο κινητό πραγματοποιείται η ενέργεια ξεκλειδώματός γίνεται είσοδο στην εφαρμογή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Gmail.
– Στις 4:38:53 στο κινητό πραγματοποιείται η ενέργεια κλειδώματος.
-Περίπου 40 λεπτά μετά, αρχίζουν να καταγράφονται οι κινήσεις του κατηγορουμένου μεταξύ των ορόφων, όταν και όπως ο ίδιος ομολόγησε “έστηνε” το σκηνικό της ληστείας.
-Στις 5:22:31 καταγράφεται κίνηση 29 βημάτων με διανυμένη απόσταση 21,93 μέτρα.
Στις 5:40: 38 έως 5:41:42 καταγράφεται άνοδος δύο ορόφων με κίνηση 103 βημάτων και διανυμένη απόσταση 66,41 m.
-Στις 5:53:39 καταγράφεται κίνηση 14 βημάτων με διαλυμένη απόσταση 10,74 με παράλληλη πραγματοποίηση ενέργειας ξεκλειδώματός και αντίστοιχη κλειδώματος 2 δευτερόλεπτα μετά.
-Στις 05:53:57 καταγράφεται άνοδος ενός ορόφου.
-Στη συνέχεια ο 33χρονος αρχίζει να τηλεφωνεί για ενημερώσει για την «εισβολή των ληστών». Αρχικά παίρνει τηλέφωνο το «180», ακολουθεί το «1000» και αμέσως μετά το «100». Τελευταία καλεί τη γειτόνισσα του. Προηγουμένως ο 32χρονος κάλεσε έναν ακόμη αριθμό.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες