Τουρκία: Λουόμενος διώχνει «καρχαρία» από τα ρηχά με σφουγγαρίστρα – Αποδείχθηκε ότι ήταν μεσογειακή ζαργάνα (βίντεο)

Τρομερό σκηνικό συνέβη σε παραλία στην Τουρκία, με έναν λουόμενο να χτυπά και να απομακρύνει έναν καρχαρία.

Το περιστατικό συνέβη στη Μαρμαρίδα, ενώ η θάλασσα ήταν γεμάτη από κόσμο μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Οι άνθρωποι θεώρησαν ότι το πλάσμα που κολυμπούσε ήταν καρχαρίας, καθώς ένα σκούρο πτερύγιο ξεπρόβαλε και έκανε κύκλους γύρω από ντόπιους και τουρίστες, που δροσίζονται στα ρηχά νερά.Στις εικόνες διακρίνονται άλλοι πολίτες, στο βάθος, να δείχνουν το πλάσμα με τρόμο, ενώ κάποιοι βούτηξαν στο νερό και το πλάσμα κολυμπούσε κοντά στα πόδια τους.

Στο βίντεο καταγράφεται ο άνδρας να χτυπά το πλάσμα στο κεφάλι με μια σφουγγαρίστρα για να το τρομάξει. Ο άνδρας που κινηματογραφεί ακούγεται να γελάει, όπως αναφέρει η βρετανική sun.

Έπειτα από μερικά χτυπήματα, το πλάσμα φαίνεται να κολυμπά προς άλλη κατεύθυνση μακριά από τα πλήθη, ενώ μια ομάδα κολυμβητών παρέμεινε στη θέση του για να βεβαιωθεί ότι φεύγει.

Οι αρχές στη Μαρμαρίδα ανακοίνωσαν, πάντως, ότι δεν επρόκειτο για καρχαρία, ενώ σχολίασαν με χιούμορ τον άνδρα που χρησιμοποίησε την σφουγγαρίστρα.

«Το ψάρι που φάνηκε στη δημόσια παραλία και πιστεύεται ότι ήταν καρχαρίας ήταν μεσογειακή ζαργάνα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ένα ακίνδυνο ζώο. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας σφουγγαρίστρα όταν μπείτε στη θάλασσα», αναφέρθηκε.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες