Βίντεο «L&O»: Ρομά οδηγός έτρεχε και έκανε επικίνδυνη προσπέραση στο Μενίδι – Τραυμάτισε οδηγό και το ΙΧ του κάηκε ολοσχερώς

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Αγίου Διονυσίου, στο Μενίδι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο «L&O», ένας οδηγός Ρομά φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και να επιχείρησε προσπέραση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο ΙΧ και να τραυματιστεί ο οδηγός του.

Μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο του οδηγού Ρομά, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες λειτουργούσε και με αέριο, άρχισε να βγάζει καπνούς.

Ο οδηγός το άφησε σε κοντινή αλάνα, όπου λίγο αργότερα τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, επιχείρησε να προσπεράσει το προπορευόμενο όχημα, όταν ο οδηγός του τελευταίου άναψε την τελευταία στιγμή το φλας και επιχείρησε να στρίψει.

Όπως υποστηρίζει, λόγω της ταχύτητας με την οποία κινούνταν, αναγκάστηκε να στρίψει σε ένα στενό, για να μην καταλήξει πάνω στο ψιλικατζίδικο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο, ενώ πυροσβέστες έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία.

Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το «Law and Order» από το σημείο:



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ


guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ