Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για  προκλητικές δηλώσεις Σοϊλού: «Ψέματα, συκοφαντίες και μεσαιωνικές συμπεριφορές από την Τουρκία»

Την άμεση και οργισμένη αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου προκάλεσαν οι νέες προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας για το μεταναστευτικό.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη  έγραψε στο twitter:  «Όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες, όλος ο κόσμος είδαν την τουρκική στάση στην περίπτωση των 92 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο: Εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου, παραβίαση του διεθνούς δικαίου, ψέματα, συκοφαντίες και μεσαιωνικές συμπεριφορές από την τουρκική πλευρά που δεν θα αποδεχθούμε!»

 

Σουλεϊμάν Σοϊλού: Στόχος της Ελλάδας είναι να πεθάνουν όλοι μετανάστες – Σκοτώνει, βασανίζει και εκφοβίζει

«Πρόκειται για μια πολιτική που στόχο έχει να μας αποσταθεροποιήσουν, να μας κάνουν ξενοφοβικούς σαν αυτούς, να διασφαλίσουν ότι θα αποτρέψουμε τυχόν μετανάστες που θα φτάσουν σε αυτούς σκοτώνοντας, βασανίζοντας και εκφοβίζοντάς τους με τον ίδιο τρόπο που κάνει η Ελλάδα, και για να δημιουργήσουμε ένα ατσάλινο τείχος για αυτούς. Για να μην πάνε στην Ευρώπη», ανέφερε νωρίτερα ο Σουλεϊμάν Σοϊλού.

«Ο στόχος είναι ένας: όλοι να πεθάνουν, όλοι να φοβούνται, να μην έρχονται μετανάστες σε εμάς. Γνωρίζουμε αυτή την απάνθρωπη, κακόβουλη προσέγγιση, αυτή την προσέγγιση που φέρνει προβλήματα στον τομέα μας. Και δεν είμαστε και δεν θα είμαστε πιόνι κανενός, αποθήκη λαθρομεταναστών», κατέληξε ο Τούρκος υπουργός.

 

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες