22.7 C
Athens
23.4 C
Thessaloniki
Τρίτη 16 Απριλίου 2024
More

    Θα παραστεί κανονικά στη δίκη του o Πέτρος Φιλιππίδης – Τι κατέθεσε η πρώτη καταγγέλλουσα


    Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραστεί κανονική στη δίκη του που ξεκινά τη Δευτέρα (28/03), όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

    Η εκπομπή «Το Πρωινό» στον Ant1, παρουσίασε την κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας, αλλά και την απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου.

    Τι κατέθεσε η πρώτη καταγγέλλουσα

    «Άρχισε να μου μιλάει άσχημα και μου έκανε χειρονομίες. Του ξέφυγα, έτρεξα στο διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε» δήλωσε η κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον ηθοποιό.

    Τι απαντά ο Πέτρος Φιλιππίδης

    Μέσα από πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, όσον αφορά τη συγκεκριμένη καταγγελία:

    «Ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δεν της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως, εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση τόσο εμένα όσο και τη σύζυγό μου. Το 2008 και ενώ βρισκόμουν σε καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά μου και φιλική παρέα, η καταγγέλλουσα με καλούσε στο τηλέφωνο ακατάλληλες ώρες με επιμονή μέχρι να της απαντήσω «θέλοντας απλώς να με ακούσει», όπως η ίδια έλεγε. Αυτό με έφερνε σε τρομερά άβολη θέση και επανειλημμένως είχα διαπληκτιστεί εξαιτίας αυτού με τη σύζυγό μου. Ουδέποτε την κάλεσα και βρέθηκα μόνος μου μαζί της στα γραφεία της «Θεατρικής Εστίας». Ούτε βέβαια προσπάθησα να έρθω σε σεξουαλική επαφή μαζί της και μάλιστα χωρίς τη θέλησή της, ως ψευδώς ισχυρίζεται».

    Τι κατέθεσε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου

    «Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά. Όντως, ο σύζυγός μου την προσέλαβε στην παράσταση σε έναν μικρό ρόλο και έμεινε τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση. Το 2008 η καταγγέλλουσα άρχισε να παίρνει τηλέφωνο το σύζυγό μου. Συγκεκριμένα, στις διακοπές, το καλοκαίρι κατάλαβα ότι του τηλεφωνούσε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας και όταν ρώτησα τον Πέτρο γιατί συνέβαινε αυτό, μου απάντησε ότι λόγω της γνωριμίας τους από τη σχολή όπου δίδασκε ο σύζυγός μου και αυτή ήταν μαθήτρια, ενδιαφερόταν για αυτόν και ήθελε να δει τι κάνει. Εγώ όμως είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου. Μου κάνει εντύπωση ότι καταγγέλλει αυτό το γεγονός και μετά, όπως λέει στην κατάθεσή της, παραμένει στο χώρο και παρακολουθεί την πρόβα».

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ