24.8 C
Athens
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Πρώην σύντροφος Ελληνίδας influencer καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό της


    Ένας 29χρονος από τη Θεσσαλονίκη ήρθε αντιμέτωπος με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και συκοφαντική δυσφήμιση της πρώην συντρόφου της Σίσσυς Σουρνατζή, που ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της ποινής.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα γράφει το seleo.gr, η γνωστή Influencer περιέγραψε στη δικαστική αίθουσα ότι είχε υποστεί βία παλαιότερα από τον κατηγορούμενο, ωστόσο ο άγριος ξυλοδαρμός έλαβε χώρα τις τελευταίες μέρες του 2018, γεγονός που σηματοδότησε και το τέλος της σχέση της με τον 29χρονο.

    Όπως ανέφερε, η βία που της άσκησε είχαν ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί δυο μέρες αργότερα στο νοσοκομείο με πόνους, όπου διαγνώστηκε με δυο σπασμένα πλευρά.

    Αρνείται ο κατηγορούμενος τις πράξεις

    Αρνήθηκε ο κατηγορούμενος τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος πως ποτέ δεν θα τη χτυπούσε και πως τα σπασμένα πλευρά πιθανόν ήταν τραυματισμός από το γυμναστήριο ή το μποξ, με το οποίο ασχολούνταν η νεαρή κοπέλα.

    Οι ισχυρισμοί του πάντως δεν έπεισαν το δικαστήριο, που τον έκρινε ένοχο, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα, καταδικάζοντας τον 29χρονο σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση του ξυλοδαρμού είχε απασχολήσει την επικαιρότητα και στο παρελθόν, όταν η νεαρή κοπέλα είχε μοιραστεί την ιστορία της κακοποίησής της μέσω αναρτήσεών της στα social media.

    Τότε, ο 29χρονος πρώην σύντροφός της είχε απαντήσει πως όσα ισχυρίζεται η Σίσσυ Σουρνατζή είναι ψέματα, με την κοπέλα να προχωρά σε υποβολή μήνυσης και να του ασκείται ποινική δίωξη για οικογενειακή βία και συκοφαντική δυσφήμιση.

    Να τονίσουμε ότι στο άκουσμα της ετυμηγορίας για την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του 29χρονου, η νεαρή influencer ανέφερε ότι ελπίζει αυτή η εξέλιξη να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που έχουν μία αντίστοιχη εμπειρία, ώστε να μιλήσουν ανοιχτά για αυτό και να μη φοβούνται να καταγγείλουν κακοποιητικές συμπεριφορές.

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ