Τιμητικές πλακέτες απένειμε η Ένωση Αστυνομικών Αχαΐας σε επιχειρηματίες της περιοχής, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για τη στήριξή τους προς την ομάδα ποδοσφαίρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η χορηγία τους συνέβαλε στην προμήθεια στολών και απαραίτητου εξοπλισμού για την ομάδα.
Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αχαΐας
«Η Ένωσή μας εκφράζει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες προς τους ιδιοκτήτες της εταιρείας ΖΕΥΞΙΣ TEL, κ.κ. Βασίλη Χρυσανθόπουλο και Γρηγόρη Παπαχρηστόπουλο, καθώς και προς τον ιδιοκτήτη του Φανοποιείου – Οδικής Βοήθειας “ΚΟΖΙΩΡΗΣ” κ. Βασίλειο Κοζιώρη.
Χάρη στην ευγενική τους χορηγία, κατέστη δυνατή η αγορά στολών και απαραίτητου εξοπλισμού για την ομάδα ποδοσφαίρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.
Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους, αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και τον Ταμία, τους απένειμε τιμητικές πλακέτες.
Η Ένωση παραμένει σταθερά δίπλα στα μέλη της, στηρίζοντας έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία που προάγει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο των συναδέλφων μας.»

