Δίκη για δολοφονία Καρολάιν: Σε μια ώρα η απόφαση των δικαστών επί της ενοχής- «Πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι» είπε η εισαγγελέας

Για την ενοχή ή μη του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου αποφασίζουν αυτήν τη ώρα δικαστές και ένορκοι που δικάζουν την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς.

Ο κατηγορούμενος δικάζεται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. «Καταλαβαίνω τον αγώνα της υπεράσπισης να υποστηριχθεί ότι η Καρολάιν ήταν όρθια και δεν κοιμόταν», είπε σε δευτερολογία της εισαγγελέας της έδρας και προσέθεσε: «Όμως τότε θα αντιδρούσε, κάτι θα άκουγε η γειτόνισσα. Πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι. Επιστημονικά δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το ιατροδικαστικό εύρημα των σφυγμών. Κάνουμε την τρίχα τριχιά, σκοτώνονται οι άνθρωποι επειδή διαφωνούν για το μωρό; Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να παραπλανήσει την αστυνομία. Η αρχή της αυτοενοχοποίησης δεν έχει ηθικό έρεισμα σε αυτήν την περίπτωση».

«Πίστευε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα»

Νωρίτερα, η πολιτική αγωγή μίλησε για «πολυτάλαντο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ηθοποιό». «Πίστευε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα και δεν θα αποκαλυπτόταν ποτέ» είπε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής κ. Χαρμάνης.

Ακόμη, την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη θανάτωση της Ρόξυ, του σκύλου της οικογένειας, ζήτησαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν φιλοζωικά σωματεία, λέγοντας ότι «η Καρολάιν και η Ρόξυ έφυγαν από το ίδιο χέρι που τις χάιδευε».”

Τέλος, για «ένα ρομάντζο που κατέληξε σε τραγωδία» μίλησε ο συνήγορος του κατηγορούμενου λέγοντας για εκείνον πως έπνιξε την ίδια του την καρδιά και κατέστρεψε τις ζωές τους. «Είναι εδώ για να πληρώσει» , είπε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες