Εισαγγελία Εφετών Αθηνών: Με ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά ραντεβού η επίσκεψη στα γραφεία

Μέσω τηλεφωνικών ραντεβού είτε μέσω εφαρμογής ηλεκτρονικών ραντεβού, θα προγραμματίζονται από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου οι επισκέψεις των ενδιαφερομένων στα γραφεία της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εισαγγελίας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών (https://prosec.gov.gr/), και να επιλέγουν από το μενού στα δεξιά το σύνδεσμο «Ηλεκτρονικά ραντεβού» (https://prosec.gov.gr/erdv). Πριν την υποβολή της κράτησης, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να μελετήσει και να αναζητήσει στον πίνακα των υπηρεσιών που προσφέρονται, το λόγο της επίσκεψης, το τμήμα, το γραφείο καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία θα πρέπει να επιδεικνύει ή/και προσκομίζει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.
Στη συνέχεια, σε σχετική φόρμα επιλέγει το Τμήμα και το Γραφείο για το οποίο ενδιαφέρεται. Μετά την επιλογή, ενεργοποιείται η δυνατότητα επιλογής ημερομηνίας και ώρας κράτησης. Αφού επιλέξει τη διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα κράτησης, συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία (π.χ. όνομα, επώνυμο, ιδιότητα, email, τηλέφωνο, αριθμό δικογραφίας, λόγο κράτησης και μια περιγραφή). Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να υποβάλει πολλαπλές κρατήσεις την ίδια ημέρα, για το ίδιο ή διαφορετικό γραφείο (π.χ. για αίτηση λήψης αντιγράφων και πληροφόρησης μιας μεγάλης δικογραφίας, τρία συνεχόμενα ραντεβού).
Μετά την υποβολή της κράτησης, ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει μήνυμα επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και μπορεί να προσέλθει στο Γραφείο κατά την ημερομηνία και ώρα κράτησης, αναφέροντας στον αρμόδιο υπάλληλο τον αριθμό κράτησης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες