14.2 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025
More

    Νέα Φιλαδέλφεια: 30χρονος Αλβανός επιχείρησε να κλέψει χαλκό από πίνακα ρεύματος και ακρωτηριάστηκε (βίντεο)

    Ενας 30χρονος άνδρας ακρωτηριάστηκε στην προσπάθειά του να κλέψει τον χαλκό από τέσσερις πίνακες ρεύματος που βρίσκονταν σε κτίριο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ο 30χρονος δεν υπολόγισε ότι ένας από αυτούς τους πίνακες είχε ρεύμα.

    Κάτοικοι της περιοχής και αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος άκουσαν την έκρηξη και στην συνέχεια είδαν τον άνδρα σοβαρά τραυματισμένο. Μάλιστα ο 30χρονος για τουλάχιστον 10 λεπτά ήταν σε κατάσταση αμόκ χωρίς να μπορεί να ηρεμήσει. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στο σημείο εντόπισαν τον άνδρα σε ρέμα, αφού είχε πηδήξει από ένα γεφυράκι.

    Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τον χώρο, αλλά και το σακίδιο του τραυματία, ανακαλύπτοντας εργαλεία, όπως κλειδιά και πένσες. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και ακρωτηριάστηκε στο χέρι. Εξαιτίας της νοσηλείας του, που κράτησε ενάμιση μήνα, απολογήθηκε τελικά πριν μερικές ημέρες.

    Στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν μπήκε στο κτίριο για να κλέψει χαλκό, αλλά για να κάνει… βόλτα. Ο 30χρονος από την Αλβανία αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και τώρα θα φύγει από τη χώρα, καθώς δεν είχε τα νόμιμα χαρτιά διαμονής.


     




    guest
    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ