Θωμάς Μποζιάρης: «Οι Συνοριακοί Φύλακες Αττικής επενδύουν στην γνώση»

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη (121/05) από την Διοίκηση της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής το πρόγραμμα επιμόρφωσης προσωπικού-Συνοριακών Φυλάκων του ΠΡΟΚΕΚΑ Ταύρου και Αμυγδαλεζας, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο Θωμάς Μποζιάρης στον λογαριασμό του στο Facebook.

Το πρόγραμμα έχει ως αντικείμενο τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Δικαιώματα κρατουμένων , τη Διαχείριση των Ευαλωτων ομάδων , Οικογενειών, Ανηλίκων αλλά και των λοιπών κρατουμένων και θα ολοκληρωθεί σε πέντε εκπαιδευτικές σειρές.

Η δημοσίευση του Θωμά Μποζιάρη

Το σωματείο των Αστυνομικών Συνοριακών Φυλάκων Αττικής και η Διοίκηση της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής επενδύουν στην Γνώση, στην Εκπαίδευση και Επιμόρφωση του προσωπικού.

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης και την στήριξη του Σωματείου μας, ξεκίνησε χτες, συνεχίστηκε σήμερα και θα ολοκληρωθεί σε πέντε εκπαιδευτικές σειρές, το πρόγραμμα επιμόρφωσης προσωπικού-Συνοριακών Φυλάκων του ΠΡΟΚΕΚΑ Ταύρου κ Αμυγδαλεζας , με αντικείμενο τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Δικαιώματα κρατουμένων , τη Διαχείριση των Ευαλωτων ομάδων , Οικογενειών, Ανηλίκων αλλά και των λοιπών κρατουμένων.

Η εκπαίδευση και η ενημέρωση που παρέχεται στο προσωπικό έχει στόχο τη βελτίωση της κατάρτισης και επαγγελματικής ικανότητας του.

Να μεταλαμπαδευσουν οι εκπαιδευτές τις γνώσεις τους στο προσωπικό των επιχειρησιακών Υπηρεσιών της Δ/νσης.

Ο Διευθυντής της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχος κ. ΣΟΥΡΜΕΛΗΣ Κωνσταντίνος παραβρέθηκε και χαιρέτησε το προσωπικό, εξήρε το έργο τους και τόνισε τη σημασία της επιμόρφωσης του προσωπικού.

Την ενημέρωση έκανε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΓΑΒΑΘΑΣ Βασίλειος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες