Βόλος: Μητέρα καταγγέλλει ότι ο σύζυγός της επιτέθηκε με τσεκούρι – «Με έβρισε και απείλησε να με σκοτώσει»!

Ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 38χρονο υπήκοο Αλβανίας, για εξύβριση και απειλή της 33χρονης συμπατριώτισσάς του, σε διάσταση συζύγου του, εδώ και δύο χρόνια, με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά.

Η γυναίκα είναι άνεργη και μένει στη Ν. Ιωνία με τα τέσσερα παιδιά της και ο άνδρας πήγε το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι της, φώναζε, έβρισε και απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, ενώ προσπάθησε να τη χτυπήσει.

Ο άνδρας είχε πάει στο σπίτι για να δει τα παιδιά, που όμως δεν θέλουν να έχουν σχέση μαζί του και βλέπει μόνο με το βρέφος ηλικίας 18 μηνών. Μεγαλύτερο παιδί είναι η κόρη του, 17 χρόνων και μικρότερο το βρέφος.

Ακόμη και με τσεκούρι!

Η 33χρονη εμφανίστηκε στο Δικαστήριο με την 17χρονη κόρη της και κατέθεσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο σε διάσταση σύζυγός της την βρίζει και την απειλεί, άλλη μια φορά προσπάθησε να τη χτυπήσει στο κεφάλι και άλλη μια με τσεκούρι που πήρε από το χέρι της κόρης του. Επίσης είπε ότι ο κατηγορούμενος πηγαίνει καθημερινά στο σπίτι και ενοχλεί και τα περιστατικά έχουν γίνει πιο έντονα από τότε που χώρισαν. Επίσης κατέθεσε ότι ο σε διάσταση σύζυγός της, ενώ εργάζεται δεν βοηθάει ιδιαίτερα οικονομικά την ίδια που είναι άνεργη με 4 παιδιά.
Η αλλοδαπή γυναίκα έχει προσφύγει στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του 38χρονου, όπως ανέφερε η συνήγορος υπεράσπισης.

«Η γυναίκα μου το κάνει από ζήλεια…»

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, κατέθεσε ότι η γυναίκα του το κάνει από ζήλεια, λόγω εξωσυζυγικής σχέσης που είχε ο ίδιος με άλλη γυναίκα στο παρελθόν και ζήτησε συγνώμη μόνο από τα παιδιά του και όχι από την σε διάσταση σύζυγό του.
Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 38χρονο και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 21 μηνών, χωρίς αναστολή, ωστόσο άσκησε έφεση που έχει αναστέλλουσα δύναμη, με όρους να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του μια φορά τον μήνα και να μην πλησιάζει την σε διάσταση σύζυγο και το σπίτι της, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, ενώ του επιτράπηκε να έχει επικοινωνία μόνο με το 18 μηνών παιδί του, παρουσία συγγενών, όπως του παππού και της γιαγιάς.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες