Αχαΐα: Πώς ένας γάιδαρος εμπλέκεται σε πρωτοφανή υπόθεση βιασμού

Πέρα από τη φρίκη που προκαλεί ο αποδιδόμενος κατ’ εξακολούθηση βιασμός από 65χρονο αγρότη σε βάρος της 70χρονης κουνιάδας του στην Αχαΐα, κρύβεται κι ένα δράμα πίσω από αυτή την ιστορία.

Την προσεχή Δευτέρα, σύμφωνα με το pelop, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Αιγίου θα αναβιώσουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το θύμα κατηγορεί τον κουνιάδο της ότι βιαζόταν επί δύο χρόνια, σε χωριό της Τριταίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 65χρονος απειλούσε με πριόνι την 70χρονη και την εξανάγκαζε να υποκύπτει στις σεξουαλικές ορέξεις του. Το θύμα φοβόταν και ανεχόταν επί 2 χρόνια αυτή την κατάσταση, μέχρι που δεν άντεξε άλλο και την τελευταία φορά βρήκε το θάρρος και απομάκρυνε τον κουνιάδο της με την απειλή ενός δικού της πριονιού!

Οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας τσακώνονταν κατά καιρούς για ευτελούς αξίας περιουσιακά στοιχεία του μακαρίτη συζύγου της γυναίκας. Ανάμεσα στα σημεία τριβής ήταν κι ένα… γαϊδούρι!

Οι συγχωριανοί κάνουν λόγο για δύο φτωχά άτομα και στέκονται μακριά από τους κατά καιρούς τσακωμούς τους. Αρνούνται να παραστούν στο δικαστήριο σαν μάρτυρες κατηγορίας ή υπεράσπισης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο ο φερόμενος ως δράστης όσο και η κουνιάδα του ζήτησαν να διορισθούν οι δικηγόροι τους γιατί αδυνατούν να τους πληρώσουν οι ίδιοι.

Φυσικά, δεκτό έγινε το αίτημα μόνο του κατηγορούμενου και διορίσθηκε ο Χρήστος Μπούνιας, αφού εκ του νόμου δεν προβλέπεται διορισμός και για παράσταση της πολιτικής αγωγής.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες