Επίσκεψη Χαρδαλιά στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη (03/03) το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ), συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΑ, αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΑ, υποπτέραρχο Παναγιώτη Κωστόπουλο.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τον διοικητή του 252 ΓΝΑ, ταξίαρχο Κωνσταντίνο Γεωργανά, για την οργάνωση και τη λειτουργία του Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Στη συνέχεια, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και τις υποδομές του, όπου συνομίλησε με ιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς επίσης με ασθενείς και συνοδούς τους.
Στο εργαστήριο επεμβατικής ακτινολογίας – νευροακτινολογίας ο Χαρδαλιάς
Επιπλέον, ο κύριος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε και το εργαστήριο επεμβατικής ακτινολογίας-νευροακτινολογίας, όπου ενημερώθηκε από τον διευθυντή του σμήναρχο Κωνσταντίνο Λάγιο, για τη λειτουργία του. Ενημερώθηκε, επίσης, για την πρόσφατη προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία, μέσω δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, του υπερσύγχρονου και καινοτόμου biplane αγγειογράφου επεμβατικής νευροακτινολογίας, το εξελιγμένο λογισμικό του οποίου, αυξάνει την αποτελεσματικότητα και τα ποσοστά επιτυχίας επεμβάσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος, περιφερικών αγγείων και σώματος.
Ο υφυπουργός Άμυνας εξήρε την προσπάθεια της διοίκησης, του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του 251 ΓΝΑ, που έχει ως αποτέλεσμα την παροχή άριστων και σύγχρονων υπηρεσιών υγείας. Τόνισε ότι η υψηλή επαγγελματική κατάρτιση του υγειονομικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σε συνδυασμό με το υψηλό αίσθημα ευθύνης του, συνέβαλε καταλυτικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια, επιβεβαιώνοντας τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και της κοινωνίας μας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες