Τρία παιδιά νεκρά στην Ινδονησία από την άγνωστη ηπατίτιδα

Η ανησυχία στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα εντείνεται ολοένα και περισσότερο, διότι πληθαίνουν τα περιστατικά της άγνωστης ηπατίτιδας σε παιδιά.

Σύμφωνα με κάποιες αναφορές από την Ινδονησία, έχασαν τη ζωή τους τρία παιδιά από τις παρενέργειες της ασθένειας, ανεβάζοντας τη λίστα των θανάτων σε όλον τον κόσμο σε τέσσερις.

Οι τρεις περιπτώσεις της άγνωστης ηπατίτιδας που είχαν τραγικό τέλος για τα παιδιά, καταγράφηκαν στην πρωτεύουσα Τζακάρτα. Τα παιδιά νοσηλεύτηκαν τον προηγούμενο μήνα στο γενικό νοσοκομείο της πόλης και ανακοινώθηκαν επισήμως από το υπουργείο Υγείας της χώρας ως ύποπτα της άγνωστης μορφής ηπατίτιδας.

Τα συμπτώματα που παρατηρήθηκαν στα παιδιά ήταν ναυτία, έμετος, βαριά διάρροια, πυρετός, ίκτερος, επιληπτικές κρίσεις και απώλεια συνείδησης.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η επίσημη έκθεση για τα αίτια θανάτου, σύμφωνα όμως με τα τοπικά ΜΜΕ και δηλώσεις αξιωματούχων του υπουργείου Υγείας, τα τρία παιδιά κατέληξαν από την άγνωστη μορφή ηπατίτιδας, η οποία, πλέον συνελήφθη και αριθμεί πάνω από 200 περιστατικά σε όλον τον κόσμο.

Η ηλικία των παιδιών αναμένεται να γίνει γνωστή με την επίσημη ανακοίνωση.

 

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες