Σούλι: Άνδρας τραυματίστηκε από κροτίδα στις εκδηλώσεις μνήμης

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο Σούλι, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης, όταν άνδρας που συμμετείχε στις εκδηλώσεις τραυματίστηκε στο χέρι από κροτίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 12 το μεσημέρι, όταν ο άνδρας επιχείρησε να ανάψει κροτίδα, η οποία φέρεται να έσκασε στα χέρια του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί προχώρησαν σε συρραφή του τραύματος στο χέρι.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του thespro.gr, ο άνδρας γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς ο τραυματισμός δεν αποδείχθηκε σοβαρός, παρά την αρχική ανησυχία που προκλήθηκε στο σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο περιθώριο των εκδηλώσεων για το Σούλι, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σήμερα με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ