Σπύρος Λεπίδας: «Η εκτέλεση διαταγής, φυσικής και πολιτικής ηγεσίας αποτελεί για εμάς ιερή υποχρέωση.. όμως…

Τις τελευταίες ημέρες, αποτελεί μόνιμη συζήτηση μεταξύ των συναδέλφων της ΔΙ.ΑΣ και των περιπολικών, η διαταγή για μετακίνηση πολύτιμου μέρους της δύναμης της ΔΙ.ΑΣ στα περιπολικά.

Κύριε Υπουργέ , Κύριε Αρχηγέ,

η διαταγή για εθελοντική μετακίνηση των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ σε άλλο τμήμα της Διεύθυνσης βρήκε ανάχωμα, την αγάπη και τον σεβασμό των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ ,προς τη μονάδα, που αγαπήθηκε όσο καμία από τους πολίτες και τους υπηρετούντες σε αυτή.

Έως και σήμερα, ο αριθμός των αστυνομικών που θέλουν να εγκαταλείψουν την υπηρεσία, που τρώνε καθημερινά κρύο, ζέστη και καθημερινές κακουχίες, έφτασε τον απίστευτο αριθμό της (1) ΜΙΑΣ !!!αίτησης από όλες τις διευθύνσεις της Αττικής. Δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη κίνηση .

Θα ακούσετε πάλι τις συνδικαλιστικές σειρήνες και θα την μετατρέψετε σε υποχρεωτική? Θα γίνετε ο πρώτος υπουργός, που θα μετακινεί υποχρεωτικά, αστυνομικούς που δίνουν καθημερινά τα πάντα για τους πολίτες ,την κοινωνία και την ευταξία των πόλεων?

Εμείς, εφόσον μας ζητηθεί, θα υπηρετήσουμε τον πολίτη, και θα τιμήσουμε την στολή μας, από οποίο πόστο και αν χρειάζεται, αλλά να γνωρίζετε και να θυμάστε, ότι η ψυχή μας ,το μυαλό μας και η καρδιά μας , θα είναι πάντα στη μονάδα μας, που αγαπήσαμε και αγαπήθηκε όσο καμία και
στους δεκάδες αστυνομικούς που ποτίσαν με το αίμα τους, το σήμα και την στολή της ΔΙ.ΑΣ.

ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΔΙ.ΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες